Ei sunt cei mai sexy bărbați din lume!

0

Apar în filme sau  în reviste, iar femeile întorc capul după ei, asta dacă au șansa să îi întâlnească pe stradă. Dacă nu, se mulțumesc cu oftaturi luuungi în fața televizorului. Ei sunt cei mai sexy bărbați din lume. Cel puțin așa ne spune revista Glamour.

Cercetătoarele britanice, admiteți paralela, i-au desemnat pe cei mai sexy bărbați din lume, într-un top Glamour care produce ceva schimbări în comparație cu anul trecut.

Cei mai sexy bărbați din lume

Jamie Dornan, starul din seria “Grey” a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume. El l-a invins pe Benedict Cumberbatch, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour.

Jamie Dornan, in varsta de 35 de ani, protagonistul thrillerului erotic “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, s-a clasat pe primul loc in acest sondaj, potrivit contactmusic.com. Dornan a putut fi văzut anul acesta în „Fifty Shades Darker”, iar iar în curând, poate chiar la anul îl vom vedea într-un nou film Robin Hood. Și o veste proastă – fostul model Calvin Klein e căsătorit și are doi copii.In clasament, Jamie Dornan este urmat de actorul britanic Benedict Cumberbatch, de 41 de ani, carepoate fi vazut in “Dr Strange” sau in serialul de televiziune “Sherlock”. Printre multe altele.

Pe locul al treilea s-a clasat Tom Hiddleston, interpretul personajului negativ Loki din pelicula “Thor: intunericul/ Thor: The Dark World”. Hm, nu comentam, e o chestie de gust!

Locul al patrulea a revenit actorului Robert Pattinson, un rasfatat al topurilor precedente, celebru pentru rolul din franciza “Saga Amurg/ The Twilight Saga”.

Henry Cavill, noul Superman, din filmul “Man of Steel: Eroul/ Man of Steel”, s-a clasat pe locul al cincilea.

In acest top au mai fost inclusi membrii trupei One Direction, actorul si cantareţul Jared Leto, muzicianul Pharrell Williams, Liam si Chris Hemsworth, Johnny Depp si Orlando Bloom. In aceasta ordine…

Citeste si Antonio Banderas este PICASSO in producția National Geographic GENIUL

Share.