Cum arată la 50 de ani Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen şi Carla Bruni. Fotomodelele, împreună pe scenă.

0

Cam pe când noi aveam în teren Generația de Aur, pe catwalk fetele astea făceau furori. Acum s-au reunit. Să vedem cum arată la 50 de ani Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen şi Carla Bruni…

Prilejul a fost comemorarea asasinării, acum 20 de ani, a lui Gianni Versace. Locul – Săptămâna Modei de la Milano.

Cum arată la 50 de ani Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen şi Carla Bruni? Sau, mă rog, la aproape 50. Să nu fim răutăcioși….

Top-modelele Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen şi Carla Bruni au fost reunite pe podium de Donatella Versace, pentru a îl omagia pe acesta.Îmbrăcate în rochii aurii lungi, fără mâneci, Naomi Campbell (47 de ani), Cindy Crawford (51 de ani), Claudia Schiffer (47 de ani), Helena Christensen (48 de ani) şi Carla Bruni (49 de ani) au defilat pe podium alături de Donatella Versace, pe melodia ”Freedom”, interpretată de George Michael. O voce a anunţat ”Gianni, asta este pentru tine”, cortina fiind ridicată pentru a le prezenta pe cele cinci femei.

Momentul a avut loc la finalul prezentării colecţiei de primăvară – vară 2018 a Casei Versace. În aceeași gală a pășit pe podium și fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, în vârstă de 16 ani.


orange.ro

Moartea lui Gianni Versace

Gianni Versace este întemeietorul Casei de Modă Versace, pe care a înființat-o în 1978. Lui i se datorează poate cei mai buni ani din istoria modellingului, dar și inventarea conceptului de “supermodel”. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen şi Carla Bruni au fust câteva dintre aceste supermodele.

Pe 15 iulie 1997 lumea a fost  șocată de vestea că Gianni Versace a fost asasinat pe scările propriei case din Miami Beach, în timp ce se întorcea din obișnuita sa plimbare matinală pe faleza Ocean Drive, Miami.

Criminalul a fost Andrew Cunanan, un serial-killer, ce a folosit aceeași armă pentru a se sinucide la puțin timp după, corpul său fiind găsit mai târziu într-un iaht.
fashion-24.ro

Share.