Secretele Simonei Halep. De vorba cu Numarul Unu MONDIAL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne reprezintă. Este “a noastră”. Iar acum, devenită numărul unu mondial, cu atât mai mult.

TVR ne propune un material publicistic de excepție despre secretele Simonei Halep.

Nu se putea zi mai bună pentru difuzarea materialului realizat de Irina Păcurariu. Emisiunea Dosar România revine la TVR 1, iar primul episod este dedicat “Fenomenului Halep”

Dosar România revine cu subiecte şi reportaje exclusive din 7 octombrie.

Noi poveşti, care alcătuiesc un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, posibil, viitorul acestei ţări, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR+ sâmbăta, de la ora 21.00.

Secretele Simonei Halep

În ultimii 3 ani românii au investit speranţă, simpatie, patimă sau empatie într-o jucătoare de tenis. Simona Halep, care a ajuns numarul 2 mondial pornind de pe locul 150, deţine recordul de rezistenţă în TOP 10 al tuturor jucătoarelor de tenis aflate în activitate.Sunt suficiente argumente pentru ca, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii Dosar România de la TVR 1, jurnalista Irina Păcurariu să ne prezinte Fenomenul Halep.

Nascută la Constanţa, sportiva în vârstă de 26 de ani a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din actualitatea românească şi se poate spune, de multe ori, că Simona Halep este omul momentului, cea mai populară personalitate din România.

În prima ediţie Dosar România din acest sezon, Irina Păcurariu ne propune un interviu în excusivitate cu Simona Halep, completat de opinii despre ea ale unor jurnalişti, sportivi, specialişti în marketing sau simpli iubitori de tenis.
answear.ro%20

Dosar România – Fenomenul Halep se vede la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 21.00.

Ediţiile viitoare ale noului sezon Dosar România decupează lumea în care trăim în secvenţe esenţiale: România care merge la şcoală, Dezastrul de la Băile Herculane, Generaţia SIDA, Jocurile Invictus – unde TVR şi Dosar România au avut o echipă de jurnalişti – sau vorbeşte despre erori judiciare, catastrofe ecologice, tineri antreprenori pentru care corporaţiile nu sunt o opţiune, prezentul foştilor olimpici români, oameni care fac istorie, destine de poveste.

avon.ro%20

Citeste si

Lumea peste 20 de ani. Viitorul – frumos și înspăimânător în același timp. Ce predicții face Dieter Zetsche, director Mercedes-Benz

Anii ’70. Cum s-a dat Ilie Năstase cu cremă de ghete ca să își susțină partenerul de dublu

Share.

Reply with your Facebook account