SOUTH PARK, un nou sezon la Comedy Central. Să vedem despre ce e vorba…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SOUTH PARK, un nou sezon, al 21-lea, debutează joi seara la Comedy Central, cu noi episoade cum altfel decat savuroase.
Serialul South Park, câștigător al premiilor Emmy® și Peabody®, se întoarce pe micile ecrane din România pe 12 octombrie, la nici o lună după premiera din SUA (13 septembrie).

Dacă pe americani îi așteaptă pauze între episoade (după al treilea, al șaselea și al optulea episod vor urma săptămâni fără noi “porții” din serial), românii vor putea vedea câte un episod pe săptămână.

Cele 10 episoade din sezonul cu numărul 21 vor putea fi urmărite în exclusivitate pe Comedy Central, în fiecare joi, de la ora 22.00.

SOUTH PARK, un nou sezon la Comedy Central

Primul episod din sezonul 21 se concentrează asupra protestatarilor care invadează străzile orașului South Park. Numai pașnici nu sunt, plus că ridică steaguri confederate și nici de utilizarea torțelor nu se feresc. În acest context, Randy va înțelege pe pielea lui ce înseamnă să fii un bărbat caucazian în ziua de azi.După ce l-au satirizat pe Donald Trump din toate unghiurile, creatorii serialului Trey Parker și Matt Stone au declarat că, în noul sezon, serialul se va întoarce la rădăcini, preferând să-l lase în pace pe președintele Americii. În schimb, publicul îl va putea vedea pe Cartman deghizat în robot și chinuindu-l pe Butters, la fel ca la începuturile “South Park”.

De altminteri, protagoniștii Cartman, Kyle, Stan și Kenny vor surprinde publicul cu o nouă atitudine, promit Parker și Stone.

SOUTH PARK, un nou sezon la Comedy Central, ne promite, de asemenea si multe alte surprize…

Citeşte şi

A murit actorul Jean Rochefort. “Eleganţa sa nu era egalată decât de umorul său”

Trei filme pe care trebuie să le vezi în IMAX şi 4DX în luna octombrie

Totodată, cei doi sunt “scenariștii” din spatele jocului “South Park: The Fractured but Whole”, continuarea celebrului “South Park: The Stick of Truth”, care va fi accesibil publicului din 17 octombrie. Jucătorii vor putea intra în pielea personajului New Kid și li se vor putea alătura protagoniștilor Stan, Kyle, Kenny și Cartman într-o nouă aventură dementă RPG.

Serialul “South Park” s-a lansat pe 13 August 1997 și este bazat pe un scurtmetraj animat intitulat “The Spirit of Christmas.”

Creatorii săi sunt totodată producători executivi, alături de Anne Garefino și Frank C. Agnone II. Eric Stough, Adrien Beard, Bill Hader, Bruce Howell și Vernon Chatman sunt producătorii serialului.
orange.ro

Share.

Reply with your Facebook account