Prima pizzerie SBARRO s-a deschis în Bucureşti Mall. Urmează alte 30!

0

În weekendul trecut s-a deschis la Bucureşti Mall (cel din Vitan, pentru prieteni) prima pizzerie SBARRO. Una dintre cele mai sonore branduri americane de pizza trece astfel oceanul, iar planurile de extindere sunt impresionante.

Sunt multe lucruri care ne-au plăcut la SBARRO. Preţurile sunt pritenoase. O felie de pizza costă 7 lei, iar una întreagă numai 28 de lei. Sortimentele de pizza sunt suficient de variate, iar gustul…mmm…mai bine încercaţi şi voi.

Prima pizzerie SBARRO s-a deschis în Bucureşti

Vis a vis de pizza este şi un bar unde poţi găsi diferite cafele şi sucuri naturale. Poţi trage un ochi asupra preţurilor mai jos.
Ce este interesant este că o dată cu prima pizzerie s-a lansat şi aplicaţia pentru mobil. Astfel, poţi comanda încă de pe drum ce doreşti, pentru a scurta timpul de aşteptare – tot ce trebuie să faci este să descarci de pe App Store sau Play Store ultima aplicaţie Sbarro Romania

Iniţiativa aparţine grupului Innovative Pizza Solutions care îşi propune să deschidă în jur de 30 de pizzerii SBARRO. Prima a fost deschisă în Bucureşti Mall şi peste o lună va urma o alta în Mega Mall. Două sau trei restaurante se vor deschide până la sfârşitul anului.

După ce în Bucureşti numărul punctelor SBARRO va ajunge la 10, va urma şi expansiunea în ţară. În următorii cinci ani, SBARRO își va mări rețeaua din România la cel puțin 30 de restaurante, în întreaga țara.

„Românii iubesc mâncarea bună servită rapid și cred că SBARRO va avea succes pe piață pentru că livrează într-un timp scurt nu numai produse gustoase, dar folosește și ingrediente foarte proaspete, totul la prețuri extrem de accesibile”, a declarat George Barbu, Brand Manager al Innovative Pizza Solution, compania care deține franciza SBARRO LLC în România.

Citeşte şi

Moda dresurilor din plasă. Cine nu vrea să fie la fel de HOT ca Rihanna? Sau măcar pe jumătate! În regulă, pe sfert!

Chef Liviu Balint recomandă: Costițe de porc suculente, marinate cu un ingredient special

 

Prima pizzerie SBARRO s-a deschis în Bucureşti. Povestea brandului

SBARRO LLC, USA, este unul dintre liderii pieței globale de fast serving, care deține peste 800 de restaurante în 33 de țări. Compania SBARRO a fost creată în 1956 la New York, SUAShare.