Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard! ”Mama m-a recunoscut după voce!”

0

Identitatea actorului care interpretează rolul lui Pere Fouras din Fort Boyard a fost dezvăluită astăzi, iar sub masca și hainele stăpânului fortăreței se află actorul Marius Manole. Invitat în emisiune La Măruță, Marius Manole a recunoscut că acest personaj a fost o provocare pentru el.

”A fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am făcut vreodată. Stăteam opt ore împreună cu producătoarea și doi cameramani într-o cămăruță mică, doar noi patru. Iar timp de opt ore trebuia să improvizăm, vorbeam non-stop, spuneam tot ce-mi trecea prin cap. Niciodată nu am făcut așa ceva. A fost o super experiență! Mi-e foarte drag acest personaj și mi-ar plăcea să fac un film în care să joc machiat așa. S-a muncit foarte mult pentru a arăta așa, iar eu și domnișoara make-up artist ne trezeam cel mai devreme. Mergeam cu trei ore înainte de filmare”, a spus Marius Manole despre experiența de a-l interpreta pe bătrânul Fouras.Citește și

MATILDA. Filmul care a scandalizat Rusia. Proteste masive și scrisori către Putin pentru interzicerea lui

Marius Manole este Pere Fouras din Fort Boyard! ”Mama m-a recunoscut după voce!”

Pere Fouras este personaj legendar în emisiunea Fort Boyard, iar în fiecare ediție concurenții încearcă să fure cât mai mulți bani din averea lui. Pentru a ține secretul cât mai bine, Marius Manole a mărturisit astăzi că nici mamei lui nu i-a spus că el interpretează acest personaj, desi vocea l-a dat de gol.

”Mă simt ușurat că nu mai trebuie să țin acest secret. Multă lume m-a întrebat dacă eu sunt Pere Fouras, nici măcar mamei nu i-am spus, dar ea m-a recunoscut după voce”, a declarat actorul.

Aventura Fort Boyard continuă și duminica aceasta, de la 20:30, cu o nouă echipă pregătită să pună mâna pe cat mai mulți bani din averea secretă a fortului.

answear.ro%20

Share.