Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Expresia favorită a lui Danny Glover, atunci când Mel Gibson făcea vreo nefăcută era “I am too old for this shit/Sunt prea bătrân pentru un astfel de rahat”. Ei bine, se pare că nu este așa, pentru că cei doi anu anunțat Lethal Weapon 5.

Conform CoommingSoon.net cei doi, la care se adaugă și regizorul Richard Donner, lucrează deja sub umbrela Warner Bros la câteva idei care să prefigureze scenariul filmului Lethal Weapon 5. Apoi, scenariul urmează să fie scris și cizelat de Channing Gibson, scenaristul ultimului episod din seria, Lethal Weapon 4.

În vârstă de 87 de ani, Danny Glover nu a mai călcat pe un platou de filmare din 2006, atunci când a filmat alături de Bruce Willis 16 Blocks.

Nașterea celui de-al cincilea episod al seriei are o istorie lungă. Richard Donner și Channing Gibson au început să facă planuri pentru acest lucru, însă acestea au fost date peste cap când Warner Bros a cedat controlul asupra francizei  său Joel Silver,  în 2007.Scenaristul Shane Black a fost adus pentru a realiza scriptul, care îi înfățișa pe cei doi eroi, Riggs și Murtaugh, luptând împotriva contrabandiștilor de antichității Blackwater în timpul unui viscol din New York. Mai mult, Shane Black a vrut să și regizeze filmul, propunând relansarea francizei cu Chris Hemsworth în rolul principal (cel al lui Riggs, jucat de Mel Gibson).

În 2016 franciza și-a croit drum către micul ecran și s-a concretizat într-un serial cu Damon Wayans și Clayne Crawford în rolurile principale.

Primul film original din seria Lethal Weapon, scris de Shane Black și regizat de Richard Donner, a avut premiera în 1987 și a fost un succes imens. Lethal Weapon 2 a urmat în 1989 și a introdus personajul de succes al lui Leo Getz, jucat Joe Pesci. În 1993 Lethal Weapon 3 a adus la bord sergentul Lorna Cole (Rene Russo), iar Lethal Weapon (1998) a înscris detectivul Lee Butters (Chris Rock) ca parte a familiei.

În total, cele patru filme au însumat incasari de 955.2 milioane de dolari în întreaga lume.

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover. In centru – regizorul  Richard Donner.

Citește și

Cheloo: Nu mi-e teamă de moarte cum îmi e de medici

La 50 de ani, Pamela Anderson a pozat nud. Pictorial de infarct! (Galerie FOTO)

MATILDA. Filmul care a scandalizat Rusia. Proteste masive și scrisori către Putin pentru interzicerea lui

orange.ro

Share.

Reply with your Facebook account