Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

0

Știu că este o împietate pentru fanii Rolling Stones, dar situația asta îmi aduce aminte de niște versuri ale trupei ASIA – „Eu am anii, tu ai banii/Suntem ca americanii”

Whatever. Legenda de la Rolling Stones, Mick Jagger (74 de ani) a fost fotografiat pentru prima dată cu noua sa iubită, Noor Alfallah (22 de ani) cu care a avut mai multe întâlniri romantice la Paris în această lună.

Stones se află în capitala Franței pentru turneul “No Filter”, iar cei au putut fi văzuți relaxați și fericiți, plimbându-se pe străzile Parisului.

Artistul este singur, ne spune The Sun, de când s-a despărțit de balerina Melanie Hamrick (31 de ani), mama celui de-al optulea și cel mai mic copil al său, Deveraux, în vârstă de 10 luni.

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără

“Mick are încă farmecul său legendar, însă chiar și trupa sa a fost surprinsă să vadă o persoană atât de tânără și de frumoasă ca Noor venind să-l vadă la Paris”, a declarat o sursă pentru The Sun.“Sunt amândoi singuri și păreau să se distreze împreună. Așa că lăsați-i în pace să își vadă de relație. Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”, a adăugat sursa citată.

Potrivit Daily Mail, Mick s-ar fi întâlnit prima dată cu frumoasa brunetă într-un apartament privat din suburbiile Parisului, în urmă cu două săptămâni, un șofer conducând-o apoi pe tânără înapoi la hotelul său a doua zi. Ulterior, Noor a participat la concertul celor de The Rolling Stones de pe U Arena.

Tânăra americană Noor Alfallah, care se pregătește pentru o carieră de producătoare de film, este o rezidentă a cartierului exclusivist Beverly Hills din LA și a studiat la Școala de Teatru, Film și Televiziune din cadrul UCLA (University of California, Los Angeles).

Citește și

Femeile din viața lui Mick Jagger. “Am ajuns la el în cameră, iar în câteva minute mă ajuta să mă spăl pe dinți! Apoi…”

La 50 de ani, Pamela Anderson a pozat nud. Pictorial de infarct! (Galerie FOTO)

Cine e noua prietenă a lui Tom Cruise? Pont: e cu 25 de ani mai tânără…

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger

evomag.ro%20

Share.