Patron Colectiv: Nu se va ști niciodată ADEVĂRUL, dacă lucrurile se opresc aici…

0

La doi ani de la tragedia din Colectiv Costin Mincu, Patronul Clubului Colectiv, de fapt unul dintre cei trei patroni,  dă un interviu postului de televiziune Digi24.

„Nu aș putea niciodată să compar ce mi se întâmplă mie cu suferința oamenilor care și-au pierdut rudele în tragedia de la Colectiv”, spune acesta intr-un interviu.

Costin Mincu dă vina și pe autoritățile care au controlat localul, dar nu au spus ce nu este în regulă.Patron Colectiv: Nu se va știi niciodată ADEVĂRUL…

“Da, asta este sintagma pe care toată lumea o are în cap atunci când se gândește la noi, la patroni”, se destăinuie Costin Mincu referindu-se la acuzațiile conform cărora materialele folosite la construirea clubului au fost ieftine. ”Vreau să vă arăt decalarația domnului Suto, administratorului societății, care spune în fața procurorilor “valoare totală a lucrărilor pe care le-am executat aferente amenajărilor se ridică la suma de 64.000 de lei cu TVA, achitată integral de client.” Eu nu consider sub nicio formă că aceste lucrări au fost ieftine.

Este dezbătut și numărul persoanelor care au fost în acea seară în club. “De doi ani de zile toată lumea vorbește de 400 de oameni. În expertiza Institutului Național de expertize Criminalistice, în urma vizionărilor imaginilor de pe camerele de supraveghere, constată un număr între 270 și 290. Cred că am partea mea de responsabilitate în toată tragedia asta. Și mai cred că dacă lucrurile se opresc cumva în stadiul ăsta în care s-a ajuns după doi ani, nu se va ști niciodată adevărul.”

Urmăriţi întregul interviu în exclusivitate cu unul dintre patronii clubului Colectiv, luni, 30 octombrie, la ora 21.00 la Jurnalul de Seară.

orange.ro

Citește și

Alexandra, #Colectiv. În noaptea asta, nu cred în mâine. Nu cred că voi mai ieși vreodată din acest iad. Închid ochii pregătită să nu îi mai deschid vreodată, cuprinsă de febră, cu corpul ruinat și sufletul făcut cenușă.

#Colectiv Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity, trimise către Marte

Share.