Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

0

Netflix a anunţat închiderea serialului HOUSE OF CARDS. Motivul principal îl constituie scandalul sexual din jurul lui Kevein Spacey Dar, până la urmă scandalul este oare un motiv întemeiat sau doar prilejul închiderii serialului?

Serialul “House of Cards” se va încheia în vara anului viitor la finalul celui de-al șaselea sezon, au anunțat luni reprezentanții Netflix, la doar câteva ore după ce protagonistul acestei producții, Kevin Spacey, a fost acuzat că a hărțuit sexual un adolescent în anul 1986. “Al șaselea sezon va fi ultimul”, a anunțat Netflix.

Reprezentanții celor două companii s-au declarat “profund tulburați de informațiile apărute în presă noaptea trecută care îl privesc pe Kevin Spacey”.

Adio HOUSE OF CARDS. Are sau nu legatura cu scandalul?

Mai mult, o sursă din rândul producătorilor a spus însă că sfârșitul anunțat al serialului “House of Cards” nu are “nicio legătură cu dezvăluirile de duminică”.

“Ca reacție în urma dezvăluirilor de noaptea trecută, directorii celor două companii s-au deplasat la Baltimore în această după-amiază (luni, n.r.) pentru a se întâlni cu actorii din ‘House of Cards’ și pentru a-i asigura că ei vor continua să se simtă în siguranță și sprijiniți. Conform programului de lucru, Kevin Spacey nu se afla la filmări în acel moment”, se afirmă în comunicatul de presă emis de cele două companii.

 În contextul dezvăluirilor publice despre producătorul Harvey Weinstein și al fenomenului hărțuirilor sexuale de la Hollywood, actorul Anthony Rapp, unul dintre protagoniștii noului sezon al francizei de televiziune “Star Trek”, a anunțat, duminică, că actorul Kevin Spacey l-a hărțuit sexual în 1986, pe când el avea vârsta de 14 ani.

Kevin Spacey a reacționat foarte repede, prezentând scuze publice și dezvăluind în același timp că este gay, generând însă numeroase critici în rândul opiniei publice. Au existat voci care l-au acuzat pe starul hollywoodian că a ales să își anunțe homosexualitatea în aceeași declarație de presă pentru “a crea o diversiune”.

Adio HOUSE OF CARDS. Ratinguri proaste de la venirea lui Trump

Kevin Spacey, protagonist al serialului “House of Cards”, în care joacă și actrița Robin Wright, interpretează în această producție rolul unui politician cinic și dispus la absolut orice pentru a-și atinge scopurile, care reușește să ajungă președinte al Statelor Unite în urma unor acțiuni de o moralitate îndoielnică și chiar a unor crime.

Inițial extrem de lăudat de public și de criticii de specialitate, serialul “House of Cards” a avut mai puțin succes în ultimele sezoane, în contextul în care peisajul politic american a fost complet bulversat de victoria obținută de Donald Trump în alegerile prezidențiale din 2016, scrie Agerpres.

 libris.ro%20

Citeste si

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Share.