Vine Crăciunul! S-a lansat ediția limitată Tuborg Christmas Brew

0

Dacă mai aveați vreun dubiu – vine Crăciunul! Un semn (dacă nu arunci un ochi în calendar) este și lansarea deja obișnuitei ediții limitate Tuborg Christmas Brew.Berea specială de Crăciun dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000.

Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp de 10 săptămâni, începând cu data de 3 noiembrie.

Ediția limitată Tuborg Christmas Brew este lansată anual, simultan, în mai multe piețe din Europa, în prima zi de vineri a lunii noiembrie, continuând astfel tradiția de peste 36 ani, începută în Danemarca în 1981.

Fabricată după rețeta maestrului berar Per Krieger Larssen, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce și un conținut de alcool de 5,6%.“Ediția limitată Tuborg Christmas Brew este o emblemă a aromei sărbătorilor de iarnă în România, devenind, pe parcursul ultimelor două decenii, un vestitor tradițional al Crăciunului și al timpului savurat alături de familie si prieteni. Momentul plecării camioanelor Tuborg Christmas Brew din fabrica noastră a devenit un moment de referință, fiecare primă zi de vineri a lunii noiembrie marcând anual debutul sezonului celei mai recunoscute beri speciale de Crăciun din România. Suntem bucuroși să păstrăm tradiția Tuborg Christmas Brew și să oferim, și în 2017, un plus de farmec sărbătorilor românilor,” a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

Lansarea din 2017 aduce, totodată, o continuare a parteneriatului dintre Tuborg și Delia Matache, cântăreața interpretând bine-cunoscutul jingle al Tuborg Christmas Brew, ce va putea fi auzit în lunile noiembrie-decembrie pe TV, online și radio.

S-a lansat ediția limitată Tuborg Christmas Brew. Noi tipuri de sticlă

Pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor săi, URBB a lărgit anul acesta gama de forme de prezentare a Tuborg Christmas Brew cu sticla de 0,33l, care se alătură sticlelor de 0,5l și 0,75l, cât și dozei de 0,5l, prevăzută de acum cu folia specială din aluminiu, dedicată protecției împotriva factorilor externi.

În plus, consumatorii români vor putea alege și pachetul special de sărbătoare Tuborg Christmas Brew format din 3 doze + una cadou.

Citește și

Starbucks Băneasa Shopping City s-a redeschis. Atmosferă caldă și cafea bună

KFC și Asociația Climb Again susțin copiii cu nevoi speciale în practicarea escaladei ca modalitate de terapie și performanță

Prima pizzerie SBARRO s-a deschis în Bucureşti Mall. Urmează alte 30!

cafelepremiate.ro

Share.