Starbucks Băneasa Shopping City s-a redeschis. Atmosferă caldă și cafea bună

0

Una dintre cele mai importante cafenele din București, cea de la Starbucks Băneasa Shopping City, s-a redeschis zilele trecute.

Spațiul a fost modernizat, este mai cald și mai familiar, iar locurile și mesele au fost și ele reașezate sau redesenate – după cerințe. Detaliile din lemn și nu în ultimul rând culorile fac ca atmosfera să fie foarte plăcută.

Peisaje extinse decorează pereții cafenelei, evocând în tușe de culoare etapele dezvoltării cafelei, atenția cu care cultivatorii de cafea dau viață boabelor culese din copacii Coffea Arrabica, cât și peisaje mirifice, naturale, toate având rolul să recreeze cadrul  în care regăsim plantațiile de cafea.

Cele două terase, cea interioară și cea exterioară fac din Starbucks Băneasa Shopping City una dintre cele mai importante cafenele ale rețelei.

Anul acesta, în aprilie, Starbucks a marcat 10 ani de când a intrat pe piața din România. Astăzi, Starbucks deține 31 de cafenele în țară: 16 în București, trei în Timișoara, câte două în Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Ploiești și câte una în Brașov și Oradea.



La nivel mondial, Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări şi este cunoscută ca fiind cea mai importantă marcă de cafea din lume.

Starbucks Băneasa Shopping City s-a redeschis. Pana in 2020 se dubleaza numarul cafenelelor

„Ne dorim ca fiecare client să aibă un sentiment de apartenență, iar cafenelele noastre să fie percepute ca un spațiu de evadare, o pauză de la grijile zilnice, un loc unde vă puteți întâlni cu prietenii. Este vorba despre bucuria resimțită în ritmul vieții – uneori lent, cu timp pentru savurare, alteori mai rapid. Dar întotdeauna uman”, a declarat Dana Pașol, Marketing Manager România & Bulgaria.

Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară, mizând pe apetitul românilor pentru socializare, cafea personalizată și servicii de calitate.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internaţional de restaurante AmRest, din care fac parte mai multe branduri la nivel internațional, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King , La Tagliatella şi Starbucks

Citește si

ZARA, cel mai mare magazin din sud-estul Europei în AFI Cotroceni

Prima pizzerie SBARRO s-a deschis în Bucureşti Mall. Urmează alte 30!

artaceaiului.ro

Share.