Mini-vacanţă de Crăciun şi Revelion. Câte zile libere avem? Ce sărbători și zile libere legale avem în 2018?

0

Ca de obicei, de Crăciun și de Anul Nou românii vor avea câteva zile libere. Să vedem care sunt zilele libere cu această ocazie. Crăciun şi Revelion. Câte zile libere avem?

Românii vor avea o mini-vacanţă de Crăciun, adică patru zile. Acest lucru este posibil pentru că 25 decembrie pică în 2017 într-o zi de luni, iar prima şi a doua zi de Crăciun sunt zile libere prin lege. Ca urmare, zilel libere vor fi sâmbătă – duminică – luni – marți.

Evident, schema se va repeta și de anul nou, când vor fi tot patru zile libere vom avea: cele două din weekend şi 1 şi 2 ianuarie, libere de la stat (sâmbătă – duminică – luni – marți).

Altă minivacanță este și cea de Sf Andrei – 1 Decembrie (joi- vineri) și vom avea 4 zile libere (30 noiembrie – 3 decembrie)Crăciun şi Revelion. Câte zile libere avem. În 2018 zilele libere legale in numar de 14 si anume:

1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou

24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române

8 aprilie 2018 (duminică), 9 aprilie (luni) — Paştele

1 mai — Ziua Muncii

27 mai (duminică), 28 mai (luni) — Rusalii

1 iunie – Ziua Copilului

15 august — Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie — Sfântul Andrei

1 decembrie — Ziua Naţională a României

25 decembrie, 26 decembrie — CrăciunulCiteste si

A murit Mircea Drăgan, regizor şi scenarist al seriei BD

Antonio Banderas este PICASSO in producția National Geographic GENIUL

Alexandra, #Colectiv. În noaptea asta, nu cred în mâine. Nu cred că voi mai ieși vreodată din acest iad. Închid ochii pregătită să nu îi mai deschid vreodată, cuprinsă de febră, cu corpul ruinat și sufletul făcut cenușă.

Share.