Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un nou scandal sexual la Hollywood. Este rândul actorului Dustin Hoffman să dea explicații…

Actorul american Dustin Hoffman și-a cerut scuze după ce o scriitoare l-a acuzat că a pipăit-o atunci când era adolescentă, a informat miercuri publicația Hollywood Reporter.

Anna Graham Hunter a formulat aceste acuzații într-un editorial trimis publicației, povestind că Hoffman, în prezent în vârstă de 80 de ani, i-a făcut avansuri sexuale atunci când avea 17 ani și se afla în practică, ca asistent de producție, pe platourile de filmare de la “Moartea unui comis voiajor”, în 1985.

“A flirtat pe față, mi-a pipăit fundul, a vorbit despre sex cu mine și în fața mea”, a explicat ea cu privire la comportamentul faimosului actor, recompensat cu Oscar, precizând că acesta a făcut avansuri similare și altor persoane.Atunci când a povestit unui șef despre incidente, i s-a spus că trebuie să facă sacrificii “de dragul producției”, a povestit Hunter, în prezent în vârstă de 49 de ani.

Contactat în urma acestor acuzații, Hoffman a declarat: “Am cel mai mare respect pentru femei și mă simt îngrozitor că aș fi putut face ceva care să o pună într-o situație inconfortabilă”, potrivit Hollywood Reporter. “Îmi pare rău. Nu reflectă cine sunt eu”, a adăugat actorul, relateaza Agerpres.

Citeste si

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

evomag.ro%20

Share.

Reply with your Facebook account