Ea este cea mai influentă femeie din media!

0

Nu, nu este vorba de Oprah. Sau de J.K. Rowling. Dacă nu aveți un vraf de Cosmo, Glamour sau Vogue sub pat, posibil nici să nu știți cine este. Vă spune ceva numele de Anna Wintour?

Ei bine, Anna Wintour, editorul-șef al ediției americane a revistei Vogue, a fost desemnată cea mai influentă femeie din industria media și de divertisment în urma clasament anual publicat de Forbes. Are 68 de ani și s-a născut în Marea Britanie.

Anna Wintour, care a fost înnobilată de regina Elizabeth a II-a și a primit titlul de “Dame” — echivalentul feminin al titlului de Sir — este și director artistic al grupului Conde Nast, publisher-ul revistei Vogue, informează Agerpres.

Iar răspunsul este DA. Dacă întrebați dacă nu cumva ea a stat la baza romanului (ecranizat ulterior) Diavolul se îmbracă de la Prada…Cea mai influentă femeie din media

cea mai influentă femeie din media. Câteva chestii grozave despre ea

Potrivit Huffington Post, Anna Wintour are un salariu de două milioane de dolari pe an, la „Vogue”.

A fost concediată de la „Harper’s Bazaar”. „Vă doresc tuturor să fiţi concediaţi. Este o experienţă grozavă din care poţi învăţa foarte multe”, le-a spus Anna jurnaliştilor de la „The Independent”. Concedierea ei de la revistă a avut loc în 1975. Și da, are aceeaşi tunsoare de peste 25 de ani. Dovadă stau pozele din 1989, în care este tunsă la fel.
În prestigiosul top Forbes din acest an se află și alte femei celebre. Pe următoarele locuri se clasează, în ordine,  Bonnie Hammer, care deține funcția de președinte al grupului NBC Universal, iar podiumul este completat de Stacey Snider, CEO-ul grupului 20th Century Fox.

Topul 15 este completat de cântăreața Beyonce, Margarita Simonyan (redactor-șef al postului de știri rusesc RT), Dana Walden (CEO-ul Fox Television Group), Katharine Viner (redactor-șef al The Guardian), Donna Langley (președinte Universal Pictures), Zanny Minton Beddoes (redactor-șef The Economist), Kathleen Kenney (președinte Lucasfilm), Arianna Huffington (cofondatoare Huffington Post), cântăreața Taylor Swift, scriitoarea JK Rowling, Shobhana Bhartia (președinte HT Media) și Priyanka Chopra (actriță și ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF).

Jurnaliștii de la Forbes întocmesc acest clasament anual în funcție de veniturile obținute, numărul de menționări în mass-media și influența generală a femeilor din media și entertainment.
answear.ro%20

Citeste si

Starbucks Băneasa Shopping City s-a redeschis. Atmosferă caldă și cafea bună

ZARA, cel mai mare magazin din sud-estul Europei în AFI Cotroceni

Share.