Lady Gaga se mărită. Cine este fericitul?

0

Anunțul nu a surprins multă lume, întrucât se știa de relație. Extravaganta cântăreață americană Lady Gaga a acceptat cererea în căsătorie a impresarului său artistic, Christian Carino, cu care are o relație de nouă luni.

Cântăreața a acceptat cererea în căsătorie a agentului său Christian Carino, cu care a început o relație în urmă cu nouă luni. Carino este o figură cunoscută în industria muzicii, fiind managerul unor vedete ca Miley Cyrus, Justin Bieber sau Jennifer Lopez.

Anunțul logodnei nu a parvenit decât acum presei deoarece, potrivit US Weekley, cei doi au dorit să amâne fericita veste pentru ca Lady Gaga să concentreze asupra recuperării sale după fibromialgie.

Lady Gaga se mărită. Cântăreața a dezvăluit problemele sale de sănătate în documentarul realizat de platforma Netflix și intitulat “Five Foot Two”. Artista americană a dezvăluit în urmă cu două luni că suferă de fibromialgie, fapt cea a obligat-o să-și suspende temporar turneul “Joanne World Tour”.Deși nu se cunoaște data sau locul în care se va căsători, mass-media locale sunt de părere că perioada tumultoasă prin care a trecut cântăreața se apropie de sfârșit. Desi Lady Gaga se mărită, ea și-a reluat deja turneul ce va avea ca destinație și Barcelona, unde va concerta la 14 și 16 ianuarie.


elefant.ro%20

Citește și

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.