Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

0

În urma scandalului sexual de săptămâna trecută, în care Kevin Spacey joacă rolul principal, Netflix a anunțat că serialul „House of Cards” a ajuns la final. Acum la câteva zile, Netflix revine și spune că a renunțat la orice colaborare cu actorul.

Practic este vorba de o concediere. Și chiar mai mult decât atât, Pentru că „House of Cards” nu este singurul proiect comun.

 Kevin Spacey, concediat de Netflix

Kevin Spacey nu era doar protagonistul serialului „House of Cards”, dar și viitorul star și producător al filmului “Gore”, o biografie despre scriitorul Gore Vidal. “Am decis, de asemenea, să nu mai mergem înainte cu filmul “Gore”, aflat în acest moment în stadiu de postproducție, film care este produs și în care joacă Kevin Spacey”, anunță un comunicat al rețelei.

“Netlifx nu va mai fi implicat în orice viitoare producție a ‘House of Cards’ care îl include pe Kevin Spacey”, a precizat compania într-un comunicat.

Prima întrebare care se pune este ce se intampla cu serialul, serial din care în acest moment se filma cel de-al șaselea sezon (si ultimul). Se pare că în acest moment Netflix încearcă să își dea seama dacă poate ieși pe piață cu ultimul sezon, fără ca Spacey să joace în el.Netflix a suspendat producția viitorului al șaselea și ultim sezon al “House of Cards”, în care actorul laureat cu Oscar joacă rolul președintelui american Frank Underwood, anterior în cursul săptămânii.

Kevin Spacey i-a cerut scuze weekendul trecut actorului Anthony Rapp, care l-a acuzat că a încercat să-l seducă în 1986, când Rapp avea 14 ani. CNN a relatat joi că opt actuali sau foști angajați ai producției “House of Cards”, ale căror nume nu au fost divulgate, au afirmat că Spacey a avut un comportament sexual inadecvat.

Kevin Spacey, concediat. Netflix, alte  necazuri, alte scandaluri sexuale

Dar aceasta nu este singura problemă a celor de la Netflix.

O petiție cerea vineri canalului de streaming Netflix să nu mai difuzeze serialul “The Ranch”, din cauza acuzațiilor de viol la adresa actorului său principal, Danny Masterson

Netflix “a făcut ce era corect anulând serialul ‘House of Cards’, atunci când a aflat că starul său Kevin Spacey este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor”, se menționează în petiția difuzată pe site-ul Care2 care este semnată deja de peste 1.000 de persoane.

Petiția precizează că patru femei l-au acuzat pe Danny Masterson, aflat pe genericul serialului “That 70s Show”, că le-a violat la începutul anilor 2000.

Textul petiției menționează că una dintre acuzatoarele lui Masterson a mers de mai multe ori la poliție în 2004 pentru a reclama că a fost violată în anul precedent. Ea afirmă că a fost agresată sexual în timp ce era inconștientă.Dosarul ei ar fi fost redeschis după ce noi au apărut noi acuzatoare, potrivit petiției, care precizează că biroul procuroarei din Los Angeles, Jackie Lacey, examinează acest caz din luna aprilie.

O purtătoare de cuvânt a Netflix a declarat pentru AFP că difuzorul “este la curent cu aceste alegații și cu ancheta în curs, vom reacționa dacă vor exista urmări”.
libris.ro%20

Citește și

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.