Cele mai frumoase actrițe de la Hollywood în 2017

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anul 2017 a adus un val de actrițe tinere sau a consacrat unele care erau deja în ascensiune. Publicația wonderlist.com face un clasament cu Cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, în anul 2017.

Găsim aici actrițe, poate nu tocmai faimoase (nu toate, oricum), dar pe care, cu siguranță le-am văzut în câteva filme. Să vedem cum arată clasamentul și care sunt producțiile în care joacă.

 Cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Locul 10: Dakota Fanning

Actriță americană și model. A apărut pe coperta revistei Cosmopolitan. Are 23 de ani și ați văzut-o în Coraline, War of the Worlds (da, era puștoaica mică, alături de Tom Cruise) și Man on Fire.

Locul 9: Lily Collins

Poate numele nu vă spune mare lucru, dar îi recunoașteți imaginea. Are 28 de ani și este fata cântărețului Phil Collins. Joacă rolul principal în Love, Rosie, dar aâi văzut-o și alături de Julia Roberts în ecranizarea nouă după povestea Albei ca Zăpada – Mirror, Mirror.

Locul 8: Nadia Hilker

Este o actriță de origine germană, de 29 de ani. Aâi văzut-o în Alegiant, Spring sau Collide…Cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Locul 7: Jennifer Lawrence

Mai are nevoie de vreo prezentare? Este deja un star și cea mai bine plătită actriță de la Hollywood. Filmele ei au strâns încasări de peste 5,5 miliarde de dolari. În 2013 a luat un premiu Oscar și este starul serie Hunger Games. Ați mai văzut-o, de asemenea, în Winter’s Bone, American Hustle. Ultimele sale filme – SF-ul Passangers și drama Mother! Jennifer Lawrence are 27 de ani.

Locul 6: Margot Robbie

Este oa ctriță cu origini australiene. Celebră datorită filmelor Lupul de pe Wall Street (da, era soția lui Leo DiCaprio), Sucide Squad sau Focus. Are 27 de ani și pentru 2018-2019 pregătește peste 9 filme!

Locul 5: Shailene Woodley

Este sufletul seriei Divergent, dar a jucat și alături de George Clooney în Descendenții. La 26 de ani este un star în ascensiune. Este una dintre cele mai admirate actrițe de la Hollywood.Cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Locul 4: Deepika Padukone

S-a născut în Copenhaga, dar este considerată actriță și model cu origini indiene. Are 31 de ani și a jucat în pelicule precum Triplu X, dar și producții de la Bollywood.

Locul 3: Emma Watson

Pe Emma Watson trebuie să o știți de când era mică-mică și juca ăn seria Harry Potter. Are 27 de ani acum și este deja o actriță consacrată. Beauty and the Beast sau Noah fac parte dintre ultimele ei filme.

Locul 2: Dakota Johnson

Da, și noi am observat. Două actrițe cu un prenume destul de rar, Dakota, în acest top 10. Este vorba însă de Dakota Johnson, starul seriei Fifty Shades of Grey. Are 28 de ani și o mai puteți vedea în Black Mass sau How to be Single

Cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Locul 1: Alexandra Daddario

O știți precis din seria Percy Jackson, a jucat în San Andreas și, recent, a fost una dintre frumusețile în costum roșu din Baywatch. La 31 de ani a jucat deja în 48 de producții. Pentru următorii doi ani are în plan să facă o continuare la San Andreas, dar și alte patru filme. Deși s-a născut în New York, Alexandra are rădăcini mixte. Tatăl ei era 75% italian și 25% irlandez, iar mama sa avea strămoși maghiari, slovaci, britanici și germani.Citește și

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.

Reply with your Facebook account