House of Cards. Kevin Spacey ar putea fi ucis!

0

Scandal din ce în ce mai mare la Hollywood. Pentru a tranşa problema serialului, cel mai probabil scenariştii vor recurge la o schemă clasică. Ghiciţi care?

Creatorii serialului ”House of Cards” fac ultimele schimbări în vederea celui de-al 6-lea și ultim sezon, pentru ca narațiunea să nu-l mai includă pe Frank Underwood, personajul interpretat de Kevin Spacey, potrivit publicației The Hollywood Reporter citată de EFE la sfârșitul săptămânii trecute.

 Personajul lui Kevin Spacey ar putea fi ucis!

Anterior, publicația de specialitate Variety a furnizat aceleași informații, citând surse ale producătorilor serialului care mizează pe posibilitatea de “a ucide” personajul, astfel încât Underwood să nu mai apară în viitorul sezon.

Platforma Netflix, care difuzează serialul, nu s-a pronunțat încă pe această temă.

Potrivit The Hollywood Reporter, scenariul celui de-al 6-lea și ultim sezon era aproape finalizat înainte ca actorul Anthony Rapp să-l acuze săptămâna trecută pe Spacey de o presupusă hărțuire sexuală în 1986, când cei doi actori aveau 14 și respectiv 26 de ani.Publicația a scris că primele două episoade ale noului sezon erau deja filmate și că al treilea era în pregătire când a izbucnit scandalul. Filmările au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată de timp după lansarea acestor acuzații împotriva actorului principal al serialului.

Surse ale revistei au subliniat că această suspendare, care s-ar putea prelungi peste două săptămâni, este necesară pentru ca responsabilii serialului să dea răgaz scenariștilor pentru a introduce modificările necesare în text și a-l face să dispară pe Frank Underwood, interpretat de Spacey, care este de asemenea și producătorul executiv al serialului.

Citește și

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul
Share.