Al patrulea club World Class în Cluj-Napoca

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cu o investiție de 2 milioane de euro, World Class România, brandul devenit lider în industria de sănătate și fitness, va inaugura cel mai nou club, World Class Record Park în Silicon Valley-ul Europei, Cluj-Napoca, în cea de-a doua parte a anului 2018.

World Class România se află într-o continuă dezvoltare și intenţionează să îşi ducă mai departe principalele obiective: influențarea românilor de a adopta un stil de viață sănătos și extinderea facilităţilor atât pentru membrii actuali, cât și pentru cei care vor intra în rețea.

Locuitorii celui de-al doilea cel mai mare oraș din România vor beneficia de servicii la cele mai înalte standarde în clădirea care va acoperi o arie de 2.500 de metri pătrați. Noul club se află la scurtă distanță de centrul orașului și este amplasat într-o zonă avangardistă care s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani. Spațiul, dezvoltat de Speedwell, reunește sediile unora dintre cele mai cunoscute companii multinaționale de pe glob.

Poziționată într-o zonă aflată în plină revitalizare a clădirilor de birouri din Cluj, în epicentrul ariei metropolitane a orașului, noul club va fi înconjurat de un spațiu impresionant de 3.000 de metri pătrați de verdeaţă. În timp ce își desfășoară antrenamentele, membrii se vor putea bucura de priveliștea extraordinară a pădurilor Clujului, descoperind echilibrul perfect între sport și natură.Devenind locul ideal pentru rezidenții orașului care își doresc să adopte un stil de viață sănătos, World Class Record Park le va oferi membrilor un spațiu ultramodern pentru antrenamente și recuperare, o adevărată oază în mijlocul junglei urbane, unde locuitorii pot elimina stresul cotidian și își pot reîncărca bateriile pentru provocările fiecărei zile.

Situat într-o clădire elegantă, unde arta întâlnește inovația digitală, unul dintre punctele de atracție ale celui de-al 32lea centru de sănătate și fitness din rețeaua națională și celui de-al patrulea club World Class din Cluj-Napoca este reprezentat de piscina retractabilă spectaculoasă care va deservi atât spațiul din interior, cât și cel din exterior.

Pentru cei care optează pentru sesiunile relaxante de înot pe timp de vară, jumătate din suprafața piscinei devine disponibilă în exterior datorită acoperișului retractabil, iar cealaltă jumătate devine alegerea perfectă pentru practicarea antrenamentelor în apă, în interior, pe timp de iarnă.

Clienții World Class Record Park vor avea posibilitatea de a alege dintre clasele inovatoare disponibile pentru a se putea bucura de o experienţă completă de antrenament. O parte dintre aceste programe sunt dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener pe termen lung al World Class, în timp ce altele sunt dezvoltate de către experții World Class.

Mai mult, clienții pot alege dintre programe personalizate cu antrenori personali. În jur de 20 instructori de group fitness profesionişti şi cei mai buni antrenori personali din România le stau la dispoziţie membrilor pentru ca aceştia din urmă să beneficieze de cele mai noi și mai eficiente antrenamente.Întregul concept al proiectului este bazat pe ideea de a oferi facilitățile necesare pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și de a-i ajuta să își creeze și să își mențină o rutină sănătoasă pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Citeste si

Nicolai Tand a deschis NICOLAI Restaurant take away

Vine Crăciunul! S-a lansat ediția limitată Tuborg Christmas Brew

Starbucks Băneasa Shopping City s-a redeschis. Atmosferă caldă și cafea bună

ZARA, cel mai mare magazin din sud-estul Europei în AFI Cotroceni

Share.

Reply with your Facebook account