Doctor către protestatari: Să vă facă Tudor Chirilă endoscopie, clar?!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Medicul Răzvan Constantinescu, fost director al Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi, este furios pe cei care au protestat zilele acestea în Piața Victoriei. Membru al ALDE, el a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei la proteste.

“CĂ TOT SUNT FURIOS…

… anunț de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunță pe Facebook că merge sau că a fost în Piața Victoriei!
Când vi s-au închis spitalele, ați stat ca niște șobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor!
Să vă facă Tudor Chirilă și cu Rareș Bogdan endoscopie, clar?!” a scris el pe Facebook.”

Reacțiile nu au înârziat să apară, unele dintre ele extrem de dure, altfel aprobatoare.

Dealtfel, Dr Constantinescu a continuat în zilele următoare polemica pe această temă, arătând că nu îi displace se întărâte lucrurile…

Într-o postare câteva zile mai târziu el adaugă următorul mesajCĂSCAŢI OCHII!

“Marșuri în toată țara! Oare cine îi coordonează? Participanții ar trebui să cunoască o axiomă a serviciilor secrete, o mantră a subdiviziunilor de cercetare-diversiune: “orice protest, orice răscoală se sfârșește fără rezultate dacă nu există morți”!
Care-o ardeți prin cluburi, pe la spectacole sau pur și simplu prin aglomerație, căscați bine ochii! Eu personal, perioada asta nu voi folosi metroul!”

Citește și

Adrian Rugină, Eroul de la #Colectiv: Au furat tot ce era de furat. Noi am dat de două ori Share pe Facebook, ultragiaţi nevoie-mare între două cafele, şi povestea a trecut. 

Alexandra, #Colectiv. În noaptea asta, nu cred în mâine. Nu cred că voi mai ieși vreodată din acest iad. Închid ochii pregătită să nu îi mai deschid vreodată, cuprinsă de febră, cu corpul ruinat și sufletul făcut cenușă.

#Colectiv Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity, trimise către Marte

Patron Colectiv: Nu se va ști niciodată ADEVĂRUL, dacă lucrurile se opresc aici…

Actriță și voluntară pe Ambulanță în timpul liber: Nu vă dați seama cât cântărește o strângere de mănă a unui pacient care nu poate vorbi pentru că-și ține lacrimile-n frâu

 

 

 

 

 

Share.

Reply with your Facebook account