Las Fierbinți. Celentano primește un mesaj de la Dumnezeu!

0

Marți seară, de la 20:30, Celentano este bulversat de un vis în care Dumnezeu îî cere scuze pentru că a uitat de el și îi promite o viață mai bună.

Această apariție îl va determina să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a rămâne treaz și a avea șansa de a-l întâlni pe “bătrânelul cu barbă sură, îmbrăcat în alb”. Ajutat de Tipilică și Firicel, Celentano va porni un adevărat maraton de ore nedormite.

Respins de 13 ori la examenul scris, Bobiță este mai hotărât ca niciodată să obțină permisul de conducere, motiv pentru care își scoate mașina din garaj și, împreună cu Dorel, o pregătește pentru viitoarele plimbări. Enervat de ironiile lui Rață care nu apreciază frumusețea și calitățile bolidului său, Bobiță îl va provoca la cea mai importantă cursă din viața lui.În episodul de marți seară, primarul Vasile se pregătește de vizita unui mare investitor. Un  producător de conserve pentru pisici vrea să construiască o fabrică în Fierbinți și îi promite primarului 10.000 de euro pentru un teren pe care să-l ia în concesiune la un preț redus.

Las Fierbinți. Celentano primește un mesaj de la Dumnezeu!. Țara o arde pe comedie marți, de la 20:30, la PRO TV.

Citește și

Bobonete invitat la Show de seară cu Viorel Dragu. Un nou sezon pe Comedy Central

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.