Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Christopher Plummer îi preia rolul

0

Kevin Spacey a fost concediat și înlocuit cu Christopher Plummer din producția „All the Money in the World”, un film care va ieși pe piață în curând…

La sugestia producătorilor, Ridley Scott a anunțat îndepărtarea lui Kevin Spacey, personaj principal în film, și înlocuirea lui cu Christopher Plummer. In celelalte roluri ii mai intalnim pe Mark Wahlberg și Michelle Williams.

Această rocadă pune în pericol lansarea filmului, programată pe 22 decembrie, dar și eligibilitatea acestuia pentru Oscar.

Bazat pe o poveste reală, „All the Money in the World” spune povestea răpirii nepotului lui J Paul Getty, un puternic industriaș american. Acesta refuză să îndeplinească pretențiile răpitorului.  Dramă are acțiunea situată în 1973.

În acest film, Spacey joacă rolul bătrânului J Paul Getty, iar decizia de a refilma rolul lui în totalitate, atât de aproape de data premierei, este fără precedent.Decizia producătorilor de a face acest lucru arată cât de serios sunt luate în seamă acuzațiile la adresa lui dar și intenția acestora  de a se distanța de scandal.

Aceasta este o nouă concediere a lui Kevin Spacey din cee ce se dovedește un lung știri de concedieri. Actorul a fost recent scos din două producții Netflix – serialul House of Cards dar și un film biografic care, deja filmat, probabil nu va mai avea premiera niciodată.

Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Vedeti aici cum arata trailerul filmului „All the Money in the World”, cu Kevin Spacey in rolul principal

Citește și

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

 

 

Share.