Mariah Carey e acuzată de hărțuire sexuală. Vă așteptați sau nu?

0

Harwey Weinstein, Kevin Spacey, Dustin Hoffman și acum EA, DIVA. Mariah Carey e acuzată de hărțuire sexuală. Și o să fie o iarnă lungă, pentru că acuzațiile continuă…

Diva Mariah Carey nu a scăpat de valul de acuzații de hărțuire sexuală care face în acest moment ravagii la Hollywood și în întreaga lume.

O companie de bodyguarzi amenință că o va da în judecată pe vedetă pentru hărțuirea unora dintre gărzile sale de corp, informează miercuri Huffingtonpost.fr.

Michael Anello, directorul companiei Anello Security and Consulting din Los Angeles, este cel care ar putea lansa acțiunea în justiție, potrivit site-ului american TMZ. Acuzațiile privesc perioada în care artista a folosit serviciile acestei companii de bodyguarzi, între iunie 2015 și mai 2017.Anello povestește cum cântăreața îl umilea în mod repetat, numindu-l “skinhead”, “nazist”, “membru al Ku Klux Klan” sau “suprematist alb” și cum aceasta nu “voia să fie înconjurată decât de bărbați de culoare, niciodată de albi”.

El a adăugat că, în timpul unui sejur la Cabo San Lucas în Mexic, Mariah l-ar fi rugat să vină în camera sa să mute un bagaj. Odată ajuns în cameră, el a dat de artistă îmbrăcată într-o lenjerie transparentă. Anello povestește că a încercat să scape din această situație jenantă, însă diva l-ar fi forțat să mute valiza. Michael Agnello a părăsit apoi camera, povestind că nu a existat niciun contact fizic între el și cântăreață.

Anello susține, de asemenea, că artista îi datorează peste 220.000 de dolari pentru plata salariilor. Cazul ar fi deja în curs de negociere, în condițiile în care avocații companiei de bodyguarzi s-ar fi întâlnit cu cei ai artistei.Cu toate acestea, după primele discuții, TMZ a anunțat că Michael Anello nu a fost mulțumit de suma propusă de către cealaltă parte.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt a lui Mariah Carey susține că nu este la curent cu acuzația de hărțuire sexuală, informeaza Agerpres.

Citește și

Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Christopher Plummer îi preia rolul

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.