Când are loc UNTOLD 2018? Ca de obicei, hotelurile sunt 95% rezervate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Organizatorii festivalului Untold au anunţat, joi seara, data la care ediţia a patra va avea loc la Cluj-Napoca. O cercetare sumară pe motorul de căutare booking.com arată că deja 95% dintre hoteluri sunt rezervate. Când are loc UNTOLD 2018?

Astfel UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2 – 5 august 2018, la eveniment urmând să participe peste 250 de artişti, mai mulţi decât au fost înregistraţi în 2017.

Managerul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat, joi seară, într-o conferinţă de presă, la finalul prezentării aftermovie Untold 2017, că începând cu săptămâna viitoare se vor pune în vânzare primele bilete la un preţ special pentru ediţia de anul viitor, scrie Mediafax.”Deschidem anul viitor un nou capitol din experienţa Untold, vrem să ridicăm ştacheta şi mai sus şi să suprindem plăcut publicul. Cea de-a patra ediţie a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2 – 5 august 2018. Urmărim să mărim capacitatea prin creşterea scenelor secundare şi prin aducerea mai multor artişti live, pentru ca să vină cât mai mulţi fani alături de noi. Anul viitor ne propunem să creştem şi numărul de artişti, de la 220 câţi au fost în 2017 la 250. Începând de săptămâna viitoare, fanii au ocazia să cumpere bilete la un preţ special, de 400 de lei, în condiţiile în care preţul final urmează să ajungă la 650 de lei”, a spus Buta.

Potrivit acestuia, la Untold 2018 sunt aşteptaţi atât artişiti care au fost prezenţi la ediţiile precedente, cât şi artişti noi, în special care să cânte muzică live şi care abordează genuri muzicale noi.

Deocamdată nu sunt disponibile numele headlinerilor, dar vor fi anunțate pe în curând.

La cea de-a treia ediţie Untold din 2017 au participat peste 330.000 de spectatori. Printre cei care au cântat la ediţia din acest an s-au numărat vedetele muzicii electronice Armin van Buuren, Dmitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Tinie Tempah, Afrojack sau Hardwell şi mulţi alţii.

Interesant este că, la fel ca și în anii precedenți în datele alese nu se mai găsesc locuri de cazare la Cluj. Cluj-Napoca este un oraș care, în mod normal, la o simulare de cazare pe Booking.com, unul dintre cele mai mari motoare de căutare, să “livreze” cel puțin 150 de nume de hoteluri. Ei bine, în cazul datelor festivalului, la Cluj-Napoca nu mai găsești decât 9 hoteluri, din marile lanțuri (Ramada, Golden Tulip etc), iar prețurile pentru 3 nopți pornesc de la 2.200 de ron. 

Când are loc UNTOLD 2018? Armin van Buuren – Live at Untold Festival 2017 (5,5 Hours Set) VIDEO

Citește și

Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Christopher Plummer îi preia rolul

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.

Reply with your Facebook account