Actor din Star Trek, acuzat de hărțuire sexuală. „Nu vreau nimic de la el decât scuze!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La Hollywood continuă acuzațiile și poveștile de hărțuire sexuală. După Weinstein, Kevin Spacey, Dustin Hoffman, Mariah Carey Sau Steven Seagal, un alt nume important se adaugă pe infama listă.

Este vorba de nimeni altul decât George Takei, interpretul slt Sulu din Seria Originală Star Trek și din mai multe filme pentru marele ecran ale aceleiași serii.

Acuzatorul este, conform Hollywood Reporter, Scott R Brunton, 23 de ani la data incidentului. Acesta spune că George Takei a profitat de el “in momentul in care era cel mai vulnerabil”.

„S-a intamplat demult, dar nu am uitat”, povestește el pt HR. Brunton poveste;te c[ locuia la Hollywood ]n 1981, muncea ca ospătar și era la începutul carierei sale de actor și model. L-a întîlnit pe Takei, pe atunci în vârstă de 43-44 de ani la un bar, Greg’s Blue Dot. Au schimbat numere de telefon și a rămas ca cei doi să mai vorbească din când în când.

După ce Brunton s-a despărțit de prietenul său, a fost invitat de Takei la teatru și la cină. “Era foarte bun și mă consola și părea că înțelege că sunt supărat și încă îndrăgostit de prietenul meu. Știa să asculte”, povestea BruntonÎn aceeași noapte, după cină, cei doi s-au dus în apartamentul actorului. “Acolo am băut un pahar, apoi încă unul. M-am simțit brusc dezorientat și amețit și aveam impresia că o să leșin. Am spus că trebuie să stau jos ți cred că la un moment dat am leșinat. Următoare scenă pe care mi-o aduc aminte este că aveam pantalonii dați jos, în jurul gleznelor,  iar el încerca să-mi dea jos chiloții. <<Ce faci, nu vreau să fac asta>> i-a spus Brunton lui Takei, iar replica acestuia a fost <<Trebuie să te relaxezi, nu vreau decât să te simți confortabil. Relexeaza-te. >>

Brunton l-a impins la o parte , i-a repetat ca nu vrea să facă asta, iar Takei a renunțat. Fostul ospătar povestește că a ieșit impleticindu-se din casă și abia a fost in stare să se urce în mașină și să ajungă acasă.

Intrebat de ce nu a iesit mai devreme cu această poveste, Brunton a replicat – “Cine să mă creadă? Este cuvântul meu împotriva cuvântului său!Nu vreu nimic altceva de la el decat scuze”

Povestea a fost confirmată pentru Hollywood Reporter și de către prietenii lui Scott R Brunton, cărora acesta le povestise scena.

Purtătorul de cuvânt al lui George Takei nu a făcut nici un comentariu. A spus doar că în această perioadă Takei se află într-o vizită în Japonia și Australia și că nu a fost disponibil pentru asta.

În vârstă de 80 de ani George Takei este unul dintre eroii seriei originale Star Trek, un serial extrem de popular și a jucat în mai multe filme SF pentru marele ecran. Fimografia sa cuprinde peste 200 de credite ca actor. Este de asemenea un activist inflacarat pentru drepturile LGBTQ.
Citește și

Mariah Carey e acuzată de hărțuire sexuală. Vă așteptați sau nu?

Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Christopher Plummer îi preia rolul

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală.  Actorul și-a cerut scuze

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

Share.

Reply with your Facebook account