Ultima fiță? Veceu Louis Vuitton de 100.000 dolari?

0

Ai folosi așa ceva? Idee îi aparține unui artist, iar realizarea este undeva între fiță și operă de artă, dacă este să le dăm crezare celor de la Vogue.

În fine. Ilma Gore este o artistă de origine autraliană care trăiește la Los Angeles. Face lucruri destul de șocante, iar asta o recomandă. Printre ele, deja celebru (cel puțin în lumea ei) un desen al președintelui Donald Trump nud, cu tot ce trebuie (sau mai precis cu tot ce lipsește la vedere). Fotografia o găsiți în josul paginii.

Ei bine, Ilmei i-a venit o idee? Ce ar fi să facă un veceu cu totul și cu totul șmecher, numai din genți Louis Vuitton. Zis și făcut. Vogue nu ne povestește dacă a făcut un împrumut la CEC Bank sau avea banii pe card, cert este că domnișoara a cumpărat 24 de genți de la Vuitton, în valoare de peste 15.000 de dolari. Pentru că avea nevoie de materiale cât mai mari, printre cele 24 s-a aflat și un geamantan valorând 3.000 de euro.

Ce-i drept, subliniază Vogue, cu puțină țâfnă, fătuca nu s-a dus la magazin ci a luat obiectele respective de la nișlte solduri online.Gențile cumpărate fiind s-a apucat de treabă și a obținut cee ce vedeți și în imagine – o husă de toaletă, cu capa, perfect funcțională. Ba mai mult a și aurit anumite piese ale “sculei”.

Artefactul astfel realizat el a fost expus într-un showroom din Santa Monica, California, având alături și eticheta cu prețul – 100.000 de dolari.

Legenda spune că oricine vrea să o cumpere și are banii ăștia o poate face, iar Ilma Gore asigură că în ciuda multelor propuneri avute husa de toaletă este ca și virgină – nimeni nu s-a așezat până acum peste ea.

Veceu Louis Vuitton de 100.000 dolari? Mai jos fotografii cu artista, dar și cu obiectul. A, da. Și să nu uităm desenul cu Donal Trump nud.

Citește și

Mariah Carey e acuzată de hărțuire sexuală. Vă așteptați sau nu?

Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Christopher Plummer îi preia rolul

Kevin Spacey, concediat de Netflix. Și necazurile nu se opresc aici

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”
Share.