Ce se întâmplă în UMBRE, sezonul doi. Serialul se lansează azi la HBO și pe HBO GO

0

UMBRE, sezonul doi se lansează azi la HBO și pe HBO GO, începând cu ora 22.00.

Începând cu 12 noiembrie, timp de 6 săptămâni, în fiecare duminică, pe HBO GO va fi lansat câte un episod din noul sezon al producției originale HBO. Tot în fiecare duminică, de la ora 22:00, HBO va difuza episoadele UMBRE II.

Bogdan Mirică a scris scenariul și la cel de-al doilea sezon din UMBRE și este regizorul episoadelor 1, 4, 5, 6. Colaborarea cu Igor Cobileanski continuă și în acest sezon, episoadele 2 și 3 îi poartă semnătura.

Fiecare episod din UMBRE II are aproximativ o oră, întâlnirea cu personajele favorite este mai lungă față de primul sezon, unde fiecare episod are în jur de 45 de minute.

UMBRE II va putea fi urmărit în țările din Europa în care HBO operează: România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.Relu, interpretat de Șerban Pavlu, este personajul principal al serialului, distribuția este completată de: Maria Obretin, Doru Ana, Andreea Vasile, Dorel Vișan, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Augustin Viziru, Sorin Cociș.

Fanii UMBRE se vor întâlni cu personaje noi interpretate de: Laurențiu Bănescu, Silvana Mihai, Costel Cașcaval, Teodor Corban, Adrian Titieni.
evomag.ro%20

Ce se întâmplă în UMBRE, sezonul doi

Deși în ultimul episod din primul sezon conflictul dintre Relu și Căpitanul pare a atinge cote maxime, sezonul doi debutează cu o petrecere. Cei doi sunt socrii și prin urmare unirea copiilor face ca securea războiului să fie îngropată

La Clubul Snagov are loc o nuntă: fata lui Relu, Magda, se mărită cu Teddy, fiul mafiotului Căpitanu’. În timpul acesta, într-o parcare, are loc un incident ai cărui protagoniști sunt un șofer de tir și un bărbat misterios.

După petrecere, cei doi însurăței, care așteaptă un copil, pleacă în luna de miere cu mașina nouă, primită cadou, o decizie cu urmări neprevăzute.

Episodul unul din noul sezon doar pergătește terenul pentru ce va veni. Conflictele vor reizbucni și ne așteptăm la scene la fel de violente, pline de dramatism ca și în precedentul sezon.
Lista magazinelor participante Black Friday 2017

Citește și

Mariah Carey e acuzată de hărțuire sexuală. Vă așteptați sau nu?

Kevin Spacey, concediat DIN NOU. Christopher Plummer îi preia rolul

Cine e noua iubită a lui Mick Jagger, cu 52 de ani mai tânără. “Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”

Lethal Weapon 5, cu Mel Gibson și Danny Glover SE FACE!

Adio HOUSE OF CARDS. Scandalul în jurul lui Kevin Spacey determină Netflix să închidă serialul

 

Share.