Serialele Puss in Boots și king Julien, la Minimax, printr-un megaparteneriat cu Dreamworks

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) a încheiat un parteneriat de licență cu NBCUniversal, oferindu-le abonaților din regiune acces la o mare varietate de seriale de desene animate și producții pentru preșcolari, marca NBCUniversal.

Contractul multianual oferă canalelor din portofoliul AMC (ca Minimax și Jim Jam) conținut exclusiv pentru următorii ani.

Această înțelegere bilaterală va marca prima difuzare într-un pachet complet a producțiilor DreamWorks pe posturile AMCNI CNE destinate copiilor, compania căutând mereu oportunități de a difuza conținut nou în România. Primele noi producții vor avea premiera pe posturile AMCNI CNE în luna noiembrie.Puss in Boots și king Julien, la Minimax

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza – în premieră – peste 700 de episoade de producții TV pentru cei mici, printre care numeroase titluri populare marca DreamWorks, ca: „Turbo FAST”, „Trăiască regele Julien/All hail king Julien”, „Mr. Peabody&Sherman”, „Peripețiile Motanului Încălțat/The Adventures of Puss in Boots” și „Dinotrux”.

În plus, acest acord va aduce și noi povești din seria „Barbie” pe micile ecrane din România: „Barbie: Mariposa and the Fairy Princess”, „Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure” și „Barbie – Video Game Hero”.

În cifre, acest lucru se traduce prin peste 700 de episoade și peste 350 de ore de premiere exclusive începand cu 11 noiembrie.

Pe lângă noul conținut Minimax, în urma acordului cu NBCUniversal, grila românească a postului pentru preșcolari JimJam va fi completată cu seriale clasice pentru acest public-țintă, ca „Make Way for Noddy” și „Say it with Noddy”, menite să întărească line-up-ul special Play & Learn/Joacă-te și învață.

Ce se întâmplă în UMBRE, sezonul doi. Serialul se lansează azi la HBO și pe HBO GO

 

 

Share.

Reply with your Facebook account