Chef Liviu Balint recomandă: Paste cu macrou

0

Chef  Liviu Balint, ambasadorul Podravka și unul dintre finaliștii MasterChef, îți propune să încerci pastele cu macrou. Rețeta este relativ flexibilă, în funcție de preferințele tale. Poți să folosești atât Eva file de macrou în sos tomat, cât și Eva file de macrou în ulei vegetal.

Ai nevoie de spaghete integrale, spanac, usturoi, lămâie și oregano proaspăt. Dacă alegi varianta de paste cu Eva file de macrou în sos tomat, poți adăuga câteva roșii cherry și, după gust, niște parmezan. Pentru varianta de paste cu Eva file de macrou în ulei vegetal, chef Liviu Balint îți recomandă adițional și salata rucola.Trebuie doar să fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și ulterior să le amesteci cu ingredientele mai sus menționate. Usturoiul se mărunțește si se amestecă cu o lingură de ulei de măsline pentru a evita călirea acestuia, proces termic care-i fură din vitamine. Sosul astfel obținut se va turna peste paste pentru a consolida gustul delicios. Ai văzut? Rețeta este nemaipomenit de simplă.

Consumă macrou cel puțin o dată pe săptămână şi te asigurăm că organismul tău va funcționa mai bine pe toată perioada rece.

Chef Liviu Balint recomandă: Costițe de porc suculente, marinate cu un ingredient special

Share.