Loredana, ADOR – experiență muzicală UNICĂ (GALERIE FOTO)

0

O combinatie incendiara de muzica, costume super spectaculoase si invitati de renume. Loredana, ADOR – experiență muzicală UNICĂ. Aceștia sunt parametrii care caracterizează ultima serie de concerte a divei.

Intr-o scenografie spectaculoasa, cu ecrane uriase transformate in aripi de ingeri, Loredana a spus o noua poveste impresionanta in acest week end in cele doua spectacole ADOR, sold out la Sala Palatului.

Super diva Romaniei s-a depasit pe sine si de aceasta data, ducand show-ul la un nou nivel: o poveste muzicala intinsa pe 30 de ani, coregrafii spectaculoase (pe scena si in aer, cu acrobati), costume uimitoare dar si invitati care au surprins audienta prin reinterpretarile unora dintre hiturile Loredanei.

Anuntat ca un concert manifest, Loredana a spus prin ADOR o poveste despre bucuria vietii, despre recunostinta fata de cei care te insotesc in experiente (cu un omagiu special adus compozitorului Adrian Enescu), despre familie, iubire si despre curajul de a te arata asa cum esti.Alaturi de trupa sa Agurida, au insotit-o in acest maraton muzical de peste 3 ore invitatii speciali – Smiley, Pavel Bartos, Tudor Chirila, Guess Who, Doru Stanculescu, Kryptonite Sparks, Andrei Dinescu (si spectaculosul sau instrument, Theremin), Nadeem Khan – voce sitar si tabla, dar si muzicianul Istvan Sky, recunoscut in intreaga lume pentru interpretarile emotionante ale muzicii spirituale indiene.

Loredana, ADOR – experiență muzicală UNICĂ. Cifre

Loredana a purtat 14 look uri care au urmarit povestea spectacolului, combinand elemente futuriste cu accente din anii 80 si  90, cu elemente din folclor si piese de origine Indiana.

In tinutele artistei din cadrul concertului au fost incluse piese vestimentare Zuhair Murad, Saint Laurent, Dolce Gabbana, Alexander Wang, Bordello, Givenchy, Giuseppe Zanotti.

8 dansatori si 2 acrobati aerieni au participat alaturi de Loredana la spectaculoase momente de dans. Din echipa de dansatori, condusa de unul dintre cei mai talentati coregrafi de peste Prut ( Lilian Caraus), a facut parte si recenta castigatoare a emisiunii ”Uite cine danseaza”, Olesea Nespeac.

Peste 400.000 de vizualizari online. Show-ul de sambata a fost transmis online atat pe pagina de facebook a Loredanei, cat si pe pagina Vocea Romaniei, pentru ca publicul care n-a putut ajunge la spectacol sa se poata bucura de aceasta productie uriasa. Este al doilea an consecutiv cand Loredana transmite live si pe facebook unul dintre show-urile sale.

 Loredana, ADOR – experiență muzicală UNICĂ. ADOR pe CD

Odata cu acest show, Loredana a lansat “ADOR” – un album eveniment care contine doisprezece piese compuse de Adrian Enescu pe versurile lui Lucian Avramescu, relansate acum, dupa 30 de ani, in variantele lor originale, asa cum s-au regasit pe albumele “Buna seara, iubite” si “Un buchet de trandafiri”.

elefant.ro%20

Share.