Black Friday la Falcon Electronics: reduceri cu până la 90%. DRONELE, produse-vedetă

0

La Falcon Electronics a început, de ieri, campania de Black Friday. Conform unui comunicat al companiei, reducerile sunt între 25 și 90%, iar campania funcționează în perioada 13-19 noiembrie.

Produsele-vedetă ale campaniei de Black Friday vor fi, de departe, dronele. Pentru anumite modele de drone, Falcon Electronics a pregătit prețuri chiar și cu 30% mai mici.

“Vom oferi discounturi de până la 43% pentru sisteme car-audio de la JVC și Kicker și de până la 36% pentru stații CB radio Cobra. Sistemele de navigație Navon GPS vor fi reduse cu până la 33%, iar sistemele hands-free pentru convorbiri telefonice în siguranță în timpul șofatului cu până la 26%. Pentru zilele în care lăsam mașina în parcare vom avea în ofertă căști audio cu până la 90% reducere din prețul de referință“, declară Corina Dițu, Marketing Manager la Falcon Electronics.Cel mai inedit produs prezent în oferta de Black Friday îl reprezintă Parrot Pot, un ghiveci inteligent cu patru senzori ce măsoară intensitatea luminii, temperatura și umiditatea din aer și de la nivelul solului, pentru a oferi plantelor o îngrijire optimă. Ghiveciul se conectează la telefoanele inteligente și oferă date despre plantele monitorizate, chiar și atunci când proprietarul este în concediu.
f64.ro%20

“Tot de Black Friday, vom avea în magazinul nostru online reduceri substanțiale și la sisteme de securitate auto Viper, senzori de parcare, detectoare de radar, dar și la produse tot mai populare, cum sunt camerele auto DVR pentru înregistrarea traficului. Deşi stocurile sunt limitate, ne-am asigurat că sunt consistente“, adaugă Corina Dițu.

Pasionații de gadget-uri care doresc să afle din timp produsele incluse în oferta Falcon Electronics pentru Black Friday pot să acceseze https://store.falcon.ro/blackfriday și să se înregistreze pentru a fi primii notificați de începerea campaniei.

Falcon Electronics este liderul pieței româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio Cobra, detectoarele de radar Escort, Beltronics şi Cobra, sistemele handsfree şi dronele Parrot, dronele DJI, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury, sistemele de sonorizare Kicker.

De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.
evomag.ro%20

Black Friday la eMAG. Care sunt reducerile și la ce

Share.