HBO GO gratis, timp de o lună. Serviciul, disponibil acum prin abonare directă

0

Din 13 noiembrie , HBO GO este disponibil prin abonare directă. Cine optează pentru un astfel de abonament va putea avea prima lună gratis

Serviciul e disponibil  în România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia.

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung.

Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele. Toți abonații noi care aleg această opțiune vor avea acces gratuit timp de o lună la conținutul HBO GO.

După prima lună, prețul lunar pentru serviciul HBO GO va fi de 19,99 lei. Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare.HBO GO gratis, timp de o lună. Ce vedem la HBO GO?

HBO GO oferă acces la numeroase producții HBO, seriale originale, filme și documentare, producții locale HBO Europe, dar și seriale de la alți producători de conținut premium, filme de succes și programe pentru copii.

Pe HBO GO pot fi urmărite toate sezoanele serialelor originale HBO de succes (Game of Thornes / Urzeala tronurilor, Westworld și Silicon Valley), alături de seriale clasice precum Sex and the City / Totul despre sex, The Sopranos / Clanul Soprano și The Wire / Cartelul crimelor. Abonații vor avea acces și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele unor seriale apreciate, precum Umbre, Valea Mută, și o selecție de documentare apreciate de critici și premiate la festivaluri.

În plus, HBO GO este locul unde pot fi urmărite în premieră filme noi de succes – Frumoasa și bestia, T2. Trainspotting, Jackie și Assassin’s Creed: Codul asasinului – un catalog extins de filme, peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale de top de la alți furnizori de conținut – Handmaid’s Tale / Povestea slujitoarei, Babylon Berlin, Tânărul papă / The Young Pope, Billions / Miliarde, Twin Peaks și Luther.

Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din S.U.A.

Această nouă modalitate de accesare a serviciului completează portofoliul de canale și servicii HBO disponibile deja în Europa Centrală. HBO GO va fi în continuare disponibil prin intermediul operatorilor autorizați.Ce se întâmplă în UMBRE, sezonul doi. Serialul se lansează azi la HBO și pe HBO GO

Share.