Marian Godină, atac frontal la Dragnea: “Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă. Gândește-te că a fost bugetar toată viața. Îți dă cu virgulă?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marian Godină, polițistul din Brașov, vine cu un nou text pe Facebook, împotriva celor care se simt hăituiți de DNA.

Nu spune nici un nume. Numai că textul a fost publicat luni seara. Când, ca să spunem lucrurilor pe nume,  principalul bugetar/politician hăituit de DNA era Liviu Dragnea.

La el face referire? Probabil că da, deși nu o spune!Interesant! Marian Godină, atac frontal la Dragnea! Iata textul

Ai acces la internet și îți place să te implici în comentarii pe Facebook când te întorci seara acasă rupt de muncă?

Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane “hăituite” de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanțe. Gândește-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viața. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câștiga anual ca bugetar și înmulțește-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanțe luxoase? Pentru mașini d-ălea? Îți dă cu virgulă?

Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Ai senzația că te uiți pe redtube? Pun pariu că majoritatea spațiului e ocupat de oale și cratițe. Pe masă ai o mușama d-aia ieftină crestată cu urme de cuțit adunate ca niște scrilejituri ale unui soldat care își făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea “e” bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost? Păi cum? Tu să fii prost? Păi nu ești tu ăla deșteptu’ care demască conspirații cu state paralele, binoame, străini care vor să ne vândă țara și moșnegi care plătesc 30 de lei pe câine protestatar?

Hai mai bagă un comentariu despre statul paralel, să te vadă prietenii cât ești tu de deștept și cum desfaci tu ițele. Dar între timp, nu uita de mușamaua aia…poate o schimbi luna asta…dacă ajunge banu’ după ce-ți schimbi pantalonii rupți în c*r de atâta muncă sau dacă îți trimit copiii bani din “străinătățuri”, că doar au plecat acolo tot din cauza legilor justiției și a procurorilor care hăituiesc îngerași inocenți.
Badea vs Godină, faza pe lături. „Miliţianul are tupeu nesimţit!” „Mircea, postează și tu o poză cu salariul tău!”

Marian Godină, atac frontal la Dragnea!

Share.

Reply with your Facebook account