Black Friday la elefant.ro: 16-17 noiembrie. Mașini cu 20% discount, vaucere gratuite la Vodafone și reduceri de 90%

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mâine, la elefant începe Black Friday. elefant.ro va da startul cumpărăturilor de Black Friday în ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionații de cumpărături online vor avea ocazia să achiziționeze produse cu reduceri de până la 90%.

Black Friday la elefant.ro. Vaucere gratuite la Vodafone

Printre surprizele acestei ediții se numără voucherele Vodafone în valoare de 100 de euro care vor fi acordate gratuit, dar și automobile Fiat și MiniCooper ce vor putea fi achiziționate cu până la 20% reducere.

Tot în oferta de Black Friday va fi prezent și un model Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Ediție Specială, cu un discount surpriză.

“Vom avea reduceri consistente și la pachete turistice sau abonamente la World Class, una dintre cele mai cunoscute rețele de centre de fitness. Invităm însă clienții să descopere ei înșiși restul surprizelor pe care le-am pregătit special de Black Friday începând de joi, 16 noiembrie, în a doua parte a zilei”, declară Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.Categoriile de produse cu care clienții elefant.ro s-au obișnuit includ și ele oferte numeroase.

Astfel, utilizatorii vor putea achiziționa de pe elefant.ro carte străină cu prețuri mai bune chiar decât pe Amazon, având posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri.

Totodată, de discounturi de până la 90% vor beneficia și celelalte categorii de produse comercializate în mod obișnuit de elefant.ro: parfumurile, produsele cosmetice, jucăriile, produsele de tip fashion și accesoriile, multe de la branduri renumite precum precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

“Am pregătit stocuri suficiente pentru toate categoriile de produse aflate în promoție. Ne așteptăm să avem comenzi a căror valoare cumulată va depăși cu 50% campania de Black Friday din 2016”, adaugă Dan Vidrașcu.

Black Friday la elefant.ro. Sfat – livrare din pick-up point

Pentru o livrare optimă, elefant.ro sfătuiește cumpărătorii să opteze pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri.“Pregătim Black Friday încă din februarie acest an. Am investit masiv în extinderea rețelei de puncte de livrare, am optimizat harta livrărilor și am implicat multe resurse în dezvoltarea platformei tehnologice și a canalelor prin care clienții interacționează cu elefant.ro. În această toamnă am recrutat resurse umane suplimentare pentru a livra toate comenzile de Black Friday în cel mult 10 zile de la efectuarea comenzilor”, spune Dan Vidrașcu.

Membrii programului de loialitate Elefant Premium, recent lansat, vor avea un beneficiu suplimentar putând folosi punctele acumulate pentru obținerea de vouchere pe care să le consume chiar de Black Friday.

Citeşte şi

Black Friday la eMAG. Care sunt reducerile și la ce

Black Friday la Falcon Electronics: reduceri cu până la 90%. DRONELE, produse-vedetă

Cum să nu iei țeapă de Black Friday. 10 reguli ESENTIALE

Share.

Reply with your Facebook account