Se aprind luminițele de Crăciun în Sun Plaza. 500.000 de beculețe și show Globe of Death

0

Primul mall bucureștean (din câte știu eu) care va inaugura oficial sezonul de iarnă în această seară este Sun Plaza. La Sun Plaza se aprind luminile de Crăciun, iar festivitatea aduce cu sine un show interesant…

Știai că cea mai mare instalație de Crăciun indoor (de interior) din Europa se află în București? Are peste 500.000 de beculețe, se află în Sun Plaza și va fi aprinsă pe 16 noiembrie!

Dacă îți plac sărbătorile de iarnă, acolo e de tine!  Mai ales că totul se întâmplă în cadrul unui eveniment care adună foarte multă lume, părinți cu copii, adolescenți veniți cu gașca, tineri îndrăgostiți.Până la momentul în care cele peste 500.000 de luminițe vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalină: Globe of Death! Trei acrobați motocicliști vor intra într-un glob de oțel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă așa ceva și vine la București pentru o demonstrație de curaj nebun care o să îți taie răsuflarea și pe care nu o să o uiți prea ușor.

Se aprind luminițele de Crăciun în Sun Plaza. Show Vunk și CTC

Evenimentul cuprinde și două concerte – CTC pentru toți adolescenții înnebuniți după hip hop și VUNK pentru toți îndrăgostiții, de la apariția lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcați sau goi”.

Ai 500.000 de motive și trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza pe Esplanada Sud. Evenimentul începe la orele 19.00, iar Șurubel, care va fi MC, va anunța momentele în această ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminițelor de Crăciun și, la final, concertul VUNK.

Dacă tot te duci acolo, uită-te și pentru cadourile de Crăciun. Nu vrei să le cauți în Ajun, nu? La Sun Plaza deja ninge cu oferte!

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center Citeste si

Sunny, dragonul de la Sun Plaza, lansează prima sa carte

Share.