Facebook, între Prostia Artificială și Propaganda Rusă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

M-am gândit mult dacă să preiau sau nu acest material. Pentru că el descrie EXACT ce se intampla acum cu Facebook.

Câmp de bătălie între Rusia și Statele Unite e puțin spus. Și la aceasta se adaugă update-urile din ce în ce mai „grozave”, lăsarea unor probleme extrem de importante pe mâna inteligenței artificiale. Până când…

Dan Alexe este jurnalist,  blogger, scriitor, regizor. A trăit 3 ani în Afghanistan. Și mai este utilizator Facebook. De multă vreme.

A dat de niște probleme nasoale. Care se pot datora atât propagandei rusești cât și Prostiei Artificiale (termen înaintat de el pentru bootzii de pe Facebook, și pe care îl găsesc savuros). În articolul “Ipocrizia FB  si sfârșitul democrației pe internet” spune o poveste care TREBUIE să îți dea de gândit.Nu devoalez conținutul, ci doar concluzia –

“Facebook e pe cale de a deveni un sinistru spațiu de cenzură, irespirabil dacă e lăsat pe algoritmii mașinilor. Asta nu mai este inteligență artificială, ci prostie totalitară artificială.

Dacă până și eu am să ajung să scriu: “Te f**t”, atunci s-a dus naibii ideea de spațiu public și tot ce însemna social media.”

CITIȚI Facebook, între Prostia Artificială și Propaganda Rusă

Citeste si

James Woods, scandal cu românul Daniel Negreanu: “Spune-mi-o în față, bărbătește, nu ca un laș!”

Adrian Rugină, Eroul de la #Colectiv: Au furat tot ce era de furat. Noi am dat de două ori Share pe Facebook, ultragiaţi nevoie-mare între două cafele, şi povestea a trecut. 

 

Share.

Reply with your Facebook account