Prima ediție live Vocea României. CÂȘTIGĂTORII

0

Românii au avut parte de un show grandios în prima ediție live Vocea României! Primii 16 concurenți din cele patru echipe au prezentat momente complexe de muzică și coregrafii spectaculoase și au impresionat cu interpretările lor originale, pline de dinamism.

Telespectatorii și antrenorii au ales vineri seară opt concurenți care merg mai departe în competiție, iar aceștia sunt: Laurențiu Mihaiu și Meriam Jane Ndubuisi, din echipa Tudor; Paul Bătinaș și Octavian Casian, din echipa Smiley; Adriana Ciobanu și Amalia Uruc, din echipa Lori; Robert Pița și Andrada Crețu, din echipa Despot.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1 milion de telespectatori au urmărit competiția, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 1.8 milioane de români.

Prima ediție live Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 23.1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 18.7% share.

Prima ediție live Vocea României. CÂȘTIGĂTORII

Echipa Smiley a deschis seara primului show live, iar cei patru concurenţi care au urcat pe scenă au impresionat publicul cu vocile lor formidabile şi cu momentele prezentate.

Chiar dacă s-a luptat mereu cu lipsa de încredere, Ioana Barbă a cântat vineri seară piesa Mamma knows best şi i-a lăsat pe toţi fără suflare, demonstrând cât de mult a evoluat de la etapa audițiilor pe nevăzute până acum.

Octavian Casian a adus emoţia la Vocea României prin melodia Tears in heaven, demonstrând că este cameleonic și că poate ieși cu ușurință din zona de confort. Olga Roman este o persoană căreia i se citește bucuria în privire, iar acest lucru l-a transmis și vineri. Olga a interpretat într-un mod original piesa Believe, pe care a trăit-o intens, iar Smiley a fost felicitat pentru alegerea muzicală și pentru decizia de a o reorchestra.

Chiar dacă la repetiții a fost cuprins de emoții, Paul Bătinaş i-a demonstrat antrenorului său că nu a greșit atunci când a ales să meargă mai departe cu el în etapa Confruntărilor. Concurentul a interpretat melodia Me and Mr Jones și a creat un moment extrem de sensibil și senzual, fiind foarte expresiv pe tot parcursul interpretării.

În cele din urmă, Paul Bătinaș – favoritul publicului, și Octavian Casian – alegerea lui Smiley, merg mai departe la Vocea României.

Prima ediție live Vocea României. CÂȘTIGĂTORII

Echipa Despot a continuat spectacolul vineri și a umplut sala cu energie. Valentin Poienariu a spart gheața cu melodia Și ce dacă?, a comunicat perfect cu publicul, a avut control și i-a încântat pe toți cu timbrul lui vocal și cu pofta lui de viață.

Antrenorii au susținut-o prin dans pe Andrada Crețu încă de la primele note funk ale imnului feminismului lansat de Aretha Franklin, Think. Concurenta a avut o interpretare foarte bună, a fost felicitată pentru momentul prezentat, iar antrenorul ei i-a declarat că este mândru de ea. Robert Pița a demonstrat vineri că este extrem de talentat, că muzica este marea lui pasiune, și a pus foarte mult suflet în interpretarea piesei Oh, darling. Robert a impresionat publicul și antrenorii, iar Despot i-a mulțumit pentru reprezentația impecabilă pe care a avut-o vineri seară.

Oana Mirică a avut emoții uriașe în etapa audițiilor pe nevăzute, însă aseară a uitat de ele și a făcut spectacol pe scenă. Oana a interpretat melodia What about us și a prezentat un moment foarte bine construit, reușind să  încânte publicul.

La finalul celor patru momente, Robert Pița – ales prin votul publicului, și Andrada Crețu – alegerea lui Despot, continuă lupta la Vocea României.

Prima ediție live Vocea României. CÂȘTIGĂTORII

Echipa Lori a adus aseară foarte multă culoare și entuziasm. Amalia Uruc a demonstrat și vineri că are un talent uriaș și o voce incredibilă.

Concurenta a cântat o piesă dinamică, Ex’s and oh’s, și a făcut totul să pară foarte ușor, reușind să acapareze toate privirile antrenorilor. Show-ul a continuat cu prestația lui Tudor Bilețchi, care și-a depășit timiditatea și a interpretat într-o manieră originală piesa Years and years. Concurentul are o voce foarte specială și un timbru care se pretează oricărui gen, însă alegerea muzicală de vineri seară a fost una surprinzătoare pentru antrenori.

Adriana Ciobanu a sensibilizat încă o dată publicul, de data aceasta cu o baladă rock, Send me an angel. Concurenta a avut o interpretare plină de emoție și fragilitate, prin care a transmis bucurie și puritate. Mihail Tirică este pasionat de sporturile extreme, însă muzica este pe primul loc pentru el. Este un instrumentist excepțional, însă odată cu venirea la Vocea României și-a descoperit și calitățile vocale și a început să creadă în ele. Concurentul a cântat piesa Radioactive și a primit felicitări și sfaturi din partea antrenorilor.

Concurenții au prezentat patru momente fenomenale, însă numai doi continuă competiția: Adriana Ciobanu – favorita publicului, și Amalia Uruc – alegerea Loredanei.

Prima ediție live Vocea României. CÂȘTIGĂTORII

Echipa Tudor a electrizat sala cu patru momente prezentate în forță. Răzvan Encuna a adus musical-ul în prima ediție live Vocea României și a realizat un moment complex, în care muzica și dansul s-au îmbinat perfect. Concurentul a cântat Mack the knife, iar Loredana l-a denumit ”un moment Chirilian”, fiind încântată de evoluția lui Răzvan și de reprezentația lui inedită.

Meriam Jane Ndubuisi a cântat o piesă extrem de solicitantă, Weak, dar a reușit să o interpreteze magistral și să primească ropote de aplauze. Jane i-a cucerit pe antrenori cu o prestație fabuloasă de hard rock, plină de energie și pasiune, și i-a uimit cu puterea vocii sale. Din păcate, Amedeo Chiriac nu a reușit să impresioneze antrenorii de data aceasta. Concurentul a cântat aseară piesa Motherless child, însă a ezitat foarte mult și nu a reușit să atingă fiecare notă așa cum și-ar fi dorit. Cu toate acestea, alegerea muzicală și punerea ei în scenă au fost apreciate.

Laurențiu Mihaiu a urcat ultimul pe scenă în primul live Vocea României și a încheiat spectacolul într-un mod incendiar. Sala a fost în picioare când concurentul a interpretat melodia Jesus Christ Superstar, iar Tudor și Despot, impresionați de moment, s-au îmbrățișat și s-au felicitat reciproc.

În final, Laurențiu Mihaiu – votat de public, și Meriam Jane Ndubuisi – aleasă de Tudor, merg mai departe în competiție.

Vinearea viitoare, de la 20:30, show-ul continuă și dăm votul mai tare în a doua ediție live Vocea României!

Prima ediție live Vocea României. CÂȘTIGĂTORII

Concurs. Tu ce ai face cu TREI MILIOANE DE DOLARI?

 

Share.