Dupa 7 ani, Paul van Dyk va mixa din nou la Bucureşti

0

Paul van Dyk revine in Bucuresti dupa spate ani, pentru un show complex care va avea loc pe 1 decembrie 2017, la Kristal Club, de la ora 22:00, in cadrul evenimentului Input – cea mai noua petrecere de muzica electronica din Romania.

Concertul de la Bucuresti se inscrie in turneul mondial de lansare al noului album “From Then On” , cel de al optulea material de studio semnat de Paul van Dyk si lansat pe 20 octombrie 2017 in intreaga lume.

Afisul va fi completat de Alex M.O.R.P.H. (Germania) si Jordan Suckley (Marea Britanie) – doi dintre Dj-ii care apar si pe album – si de DJ-ul roman Bogdan Vix.
Paul van Dyk va mixa din nou la Bucureşti

De peste doua decenii, Paul van Dyk (pe numele sau adevarat Matthias Paul) este unul dintre cei mai de succes artisti din Germania, cunoscut in intrega lumea ca un prolific DJ si producator muzical, care a avut colaborari foarte apreciate cu Justin Timberlake, Madonna, U2 sau Depeche Mode.

Nominalizat la premiile Grammy, Paul van Dyk – nascut in perioada comunista in fosta Republica Democrata Germana – a fost si nul dintre cei mai mari sustinatori ai unificarii Germaniei dupa caderea Zidului Berlinului.

Show-ul sau de la Bucuresti va avea suportul de scenotehnica si efecte speciale furnizat de Arena Events, una dintre cele mai mari companii de specialitate din tara noastra, care a asigurat in ultimii ani productia unor evenimente de rasunet, cum ar fi festivalurile Untold, Afterhills, Neversea, Electric Castle sau evenimete speciale precum Forza ZU si Europa FM – Live pe Plaja.

Pret bilet: 100 lei (pana in data 30 noiembrie) si 120 lei la intrare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

elefant.ro%20

Share.