Gaudeamus 2017. Curtea Veche propune Prinţesa Polonic

0

Sambata, 25 noiembrie 2017, incepand cu ora 11:30, la standul Curtea Veche Publishing din cadrul targului de carte Gaudeamus, prezentatoarea TV Anca Lungu, cunoscuta si ca Printesa Polonic, lanseaza o noua carte de retete pentru copii, cu ilustratii de Annabella Orosz si sfaturi pentru parinti de Alina-Nicoleta Balatchi.

Alaturi de Anca Lungu si Alina-Nicoleta Balatchi, la eveniment va participa si Chef Nicolai Tand, iar oficiile de gazda vor fi facute de Miruna Meirosu, PR Manager Curtea Veche Publishing. Evenimentul este sustinut de Carrefour Romania.

Supereroii din farfurie” contine retete care pot fi gatite impreuna cu cei mici si va arata cum puteti sa-i implicati in procesul gatitului in functie de varsta.Gatitul in familie poate da nastere unor experiente magice! Daca vreti sa petreceti mai mult timp de calitate alaturi de cei mici, gatitul cu siguranta ii va ajuta sa-si dezvolte abilitatile, sa devina mai increzatori si sa descopere care sunt cele mai bune alimente pentru sanatatea lor. Micii pofticiosi vor invata lucruri noi, isi vor dezvolta vocabularul, indemanarea si abilitatile de lucru in echipa si vor deveni mai independenti si mai impliniti.

Jocurile, activitatile amuzante ale Alinei-Nicoleta Balatchi si ilustratiile nostime ale Annabellei Orosz ii vor ajuta sa descopere si sa iubeasca superalimentele bogate in vitamine si minerale, esentiale pentru sanatatea lor.

Dincolo de retetele extraordinare pe care le contine, cartea Ancai Lungu va ofera sfaturi practice legate de alimentatia celor mici, de nutrientii esentiali pe care hrana lor ar trebui sa ii contina si de impactul a ceea ce mananca asupra sanatatii.

Supereroii din farfurie” de Anca Lungu este disponibila in precomanda cu autograful autoarei pe www.curteaveche.ro, la pretul de 50 de lei, pana pe data de 27 noiembrie.
elefant.ro%20

Share.