București. Se aprind luminile de Crăciun

0

Ziua de 1 Decembrie a fost aleasă pentru aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Capitală. Tot vineri, 1 decembrie, se vor deschide și o seamă din Târgurile de Crăciun.

Vineri seara iluminatul festiv se va aprinde peste tot în București, iar Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi inaugurat și el. Iluminatul de sărbători va fi aprins vineri la ora 19.10

Primarul general Gabriela Firea spune că în premieră, având în vedere că se intră în Anul Centenar-100 de ani de la Marea Unire, tema iluminatului de sărbători din acest an este inspirată din tradiţiile româneşti, astfel că vor fi figurine luminoase în formă de ie, clop sau horă.Peste trei milioane de becuri de tip LED, pe un traseu care însumează peste 33 de kilometri şi cuprinde 59 de zone din Bucureşti vor fi aprinse în București

București. Se aprind luminile de Crăciun. Târgul din Piaţa Constituţiei. Cine participa

În târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei în perioada 1 – 27 decembrie, în Piaţa Constituţiei, vor fi peste 100 de căsuţe şi va cuprinde o zonă gastronomică cu produse româneşti, un târg de meşteşuguri şi produse tradiţionale, un pationar în aer liber, un carusel, ateliere şi Casa lui Moş Crăciun, potrivit Primăriei Capitalei. Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

Municipalitatea anunţă că aici vor avea loc spectacole de muzică populară şi dans, susţinute de peste 1.000 de artişti – coruri, orchestre, grupuri de colindători, interpreţi de muzică populară, cântăreţi folk, trupe rock şi pop, precum Loredana, Smiley, Andra, Direcţia 5, Bere Gratis, Voltaj, Horia Brenciu, Paula Seling, Luminiţa Anghel, Marcel Pavel, Phoenix, Iris, Viţa de Vie, Gheorghe Zamfir, Fuego, Ştefan Hruşcă, Ducu Bertzi, Orchestra Naţională „Valahia”, Corul de Copii Radio, Orchestra „Mundi Colour”.
nichiduta.ro%20

București. Se aprind luminile de Crăciun. Piata Victoriei

Deja controversatul Târg de Crăciun din Piața Victoriei se va deschide în 5 decembrie.  Primăria Capitalei a anunţat, tot joi, că Târgul de Sărbători – Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă va fi deschis în perioada 5 – 17 decembrie, în Piaţa Victoriei.

“Vizitatorii sunt sunt aşteptaţi de cele mai premiate formatii ale elevilor bucureşteni, dar şi de artişti renumiţi: Gaşca Zurli, Maria Dragomiroiu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Adrian Naidin, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Andra Gogan, Orchestra Naţională Valahia”, spune municipalitatea.
București. Se aprind luminile de Crăciun. Citește și

Târgul de Craciun din Piaţa Constituţiei. Care este programul, cine cântă?

In Hawaii NINGE! (VIDEO)

Share.