Concurs BEST OF VIENNA. Câștigă o invitație dublă la concertul JOHAN STRAUSS ENSEMBLE & Russell Mc Gregor

0

Câștigă o invitație dublă la concertul JOHAN STRAUSS ENSEMBLE & Russell Mc Gregor, care va avea loc la 12 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Regulamentul este simplu.

Intră pe pagina Facebook  MyMAGAZINE, dă like paginii si un SHARE la anuntul concursului, apoi lasă la CONCURS mesajul “BEST OF VIENNA”.

Dacă prietenii tai ar putea să fie interesați, spune-le. Poate au noroc și te vor invita ei pe tine la spectacol.

Concursul începe vineri, 1 decembrie și se termină, vineri, 8 decembrie, la orele 24.00. Câștigătorul va fi desemnat a doua zi, sambata, 9 decembrie, prin tragere la sorți  – Random ORG.

SUCCES!În luna decembrie, orchestra  Johann Strauss Ensemble și maestrul dirijor Russel McGregor revin în țara noastră cu un program muzical antrenant, plin de vivacitate, în cadrul unui nou turneu național ce va cuprinde 7 orașe, concert prezentat sub titulatura ”BEST OF VIENNA”.

Începând din data de 12 decembrie, interpretarea plină virtuozitate a orchestrei Johann Strauss Ensemble, va aduce magia Crăciunului vienez mai aproape de români pe scenele sălilor de spectacole din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Arad, Târgu-Mureș, Bistrița și Brașov.Citeste si

București. Se aprind luminile de Crăciun

Târgul de Craciun din Piaţa Constituţiei. Care este programul, cine cântă?

In Hawaii NINGE! (VIDEO)

Share.