Starbucks în centre comerciale. Iar azi – SURPRIZA – primul Drive Thru din România

0

Starbucks a deschis acum două zile două noi cafenele. Noutatea este următoarea – sunt primele deschise în cadrul unor centre comerciale. Primele pe listă sunt cele de la Auchan Drumul Taberei dar și Carrefour Orhideea.

Totuși, pe ultima sută de metri din 2017 Strabucks vine cu două SURPRIZE de proporții

“Este prima cafenea Starbucks deschisă într-un centru comercial, tot astăzi am deschis una la Auchan Drumul Taberei, pe strada Brașov”, explică Dana Pașol, Marketing Manager Starbucks România & Bulgaria.. “Până la finalul anului 2017 mai avem de deschis încă două locații, pe 30 decembrie. Una va fi în Centrul Vechi, pe Strada Lipscani 71, și este o locație ceva mai specială – reserved flavour – unde vom întîlni diverse metode de preparare a cafelei. Este ceva diferit de cafenelele normale, vom întâlni tipuri diferite de cafea. Pe scurt – tipuri de preparare mai deosebite și sortimente de cafea care nu se găsesc peste tot”.

Starbucks în centre comerciale. Primul Drive Thru din România!

“De asemenea vom mai deschide primul Drive Thru din România. Mai există Drive Trough numai în Polonia și Ungaria. Locul de deschidere este spre autostrada București Pitești, pe Iuliu Maniu, la Militari Shopping. Ne-am gândit că la traficul din București trebuie să ne adresăm și celor care sunt pe drum și vor să bea o cafea bună. Va exista și o cafenea în interior, dar și o parte de Drive Thru”.

Starbucks în centre comerciale. In 2018 va continua reamenajarea cafenelelor dar și deschiderea unora noi

“Relansarea din Băneasa nu a fost una singulară. Cafenele care au deja un număr de ani vom continua să le reamenajăm. Am relansat deja și la America House și o să mai avem la cafenelele deschise cu un număr de ani în urmă. Noi am dechis primele cafeanele din România în 2007 – la Plaza și Mall Vitan. În 2018 vom deschide tot la fel de multe cafenele ca și anul acesta. Adică undeva în jur de 10 cafenele. În acest moment rețeaua numără 38 de cafenele”, mai spune Dana Pașol.

Share.