Premieră la HBO. Comrade detective, cu Florin Piersic Jr și Channing Tatum

0

Diseară, de la ora 22.15, HBO prezintă premiera românească a miniserialului Comrade detective/Tovarășul milițian.

Serialul a fost filmat la Castel Film și a avut premiera pe Amazon Prime la începutul lunii august 2017. Este produs de catre compania Americana A24 (Channing Tatum).

Acest serial este unic pentru Romania pentru ca pe langa faptul ca actiunea este localizata in Romania anilor ’80, are o distributie exclusiv romaneasca si este interpretat in limba romana!
evomag.roPremieră la HBO. Comrade detective. Un proiect special

Celebri actori americani Channing Tatum si Joseph Gordon-Levitt ii dubleaza pe Florin Piersic Jr si Corneliu Ulici. Din distribuție mai fac parte Olivia Nita, Adrian Paduraru, Diana Vladu, Ion Grosu, Cristian Popa. Special guest: Irina Margareta Nistor

Filmarile au avut loc in perioada noiembrie – decembrie 2016 in studiourile Castel Film din Izvorani dar si in locatii din Bucuresti.

Despre ce este vorba?

Conform scenariului, în anii ‘80, guvernul român ar fi  creat cel mai popular şi mai longeviv serial, “Tovarasul Detectiv”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste.

Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman: capitalismul.

Evident că filmul este o parodie, deseori savuroasă, iar distribuția este una de zile mari.
zoot.ro

Premieră la HBO. Comrade detective. Bine primit de publicul din State

Channing Tatum, care l-a dublat pe Florin Piersic Jr., a vorbit cu admiraţie despre românii ce au alcătuit distribuţia: „A fost filmat în România cu actori români. Aceştia sunt printre cei mai buni actori pe care i-am cunoscut vreodată, pentru că au înţeles perfect tonul serialului şi pentru că le-a păsat suficient, în ciuda faptului că ştiau că vor fi dublaţi, şi au depus atâta efort pentru ca totul sa iasă grozav. Sunt un mare fan al lor!“, a declarat Tatum pentru revista GQ.

„Actorii aceştia au fost atât de buni încât nu eram siguri că vrem să-i dublăm. Era ca şi cum nu voiam să facem vreo stângăcie şi să stricăm totul. Sincer, chiar îmi place versiunea în limba română mai mult decât cea dublată şi sper ca oamenii să o poată urmări şi pe aceasta. În România, bineînţeles, se va difuza versiunea nedublată. Nu vor auzi vocile noastre stupide. Voi încerca să pun şi pe Amazon această versiune“, a mai spus starul care este si producatorul serialului.

Comrade detective/Tovarășul milițian numără 6 episoade și poate fi, de asemenea vizionat integral pe HBOGO. Filmul are 7.3 nota IMDB și 84% pe Rotten Tomatoes

Premieră la HBO. Comrade detective. Citește și…

Astăzi e ziua ta. Anthony Hopkins, la 80 de ani: “Întâlneşte-te cu femei care au cumpărat mai multe cărţi decât pantofi

Share.