Se pun în vânzare biletele la Avengers Infinity War

0

Filmul intră în cinematografe abia peste 4 săptămâni, însă dacă vrei să îţi păstrezi loc de pe acum, poţi să o faci. Se pun în vânzare biletele la Avengers Infinity War!

Biletele la „Avengers Infinity War /Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, povestea mult-aşteptată din Universul Marvel, se vor putea achiziţiona începând cu data de 30 martie.Filmul va ajunge în cinematografele din România începând din seara datei de 26 aprilie. Cumpărarea biletelor în avans îţi oferă posibilitatea de a fi printre primii care se reîntâlnesc cu toţi super-eroii preferaţi.

Se pun în vânzare biletele la Avengers Infinity War

După o călătorie cinematografică nemaipomenită şi după aventuri care s-au desfăşurat pe durata a zece ani, noul film aduce pe marile ecrane bătălia supremă pe care o aşteptam cu toţii. Răzbunătorii şi aliaţii lor super-eroi trebuie să-şi unească forţele şi să sacrifice totul pentru a încerca să îl înfrângă pe Thanos, înainte ca atacurile sale să distrugă întreg Universul, aşa că nu puteţi rata marea confruntare şi încheierea unui important capitol din istoria Marvel.

Filmul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

WILL SMITH, gazda supershow-ului O PLANETĂ STRANIE. Premiera, diseară pe National Geographic

Share.