Zlatan Ibrahimovic, debut  GENIAL în SUA. Două glouri URIAȘE, suporterii în delir (VIDEO)

0

Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) a debutat astă-noapte la noua lui echipă din SUA, Los Angeles Galaxy, și a făcut-o în stil mare. Suporterii și comentatorii în delir. Zlatan Ibrahimovic, debut  GENIAL în SUA

“Am venit în Anglia în scaun cu rotile, toţi ziceau că sunt bătrân, şi am cucerit-o în trei luni, apoi toată lumea spunea altceva. Ştiu ce pot, ştiu ce am de făcut şi eu sunt aici ca să câştig. Dacă unii fani de aici nu mă cunosc, vă asigur că o să mă cunoască! Ne aşteaptă un meci important, dar eu sunt gata! Leului îi e foame!””, a spus Zlatan Ibrahimovic la sosirea în Los Angeles.

O declarație care s-a transformat în promisiune câteva zile mai târziu. Mai precis  în derbyul local cu Los Angeles FC.

Meciul din Major League Soccer a început rău și a continuat mai rău pentru trupa lui Zlatan, care a luat gol repede, iar în minutul 50 era deja 0-3! Unde mai pui că golul de 0-3 fusese, de fapt, un autogol. Ibrahimovic a intrat pe teren în minutul 70, când scorul era 1-3 și lucrurile păreau oarecum clarificate. Nu și pentru Ibra. Evident, suedezul a impulsionat jocul lui LA Galaxy și imediat s-a făcut 2-3.Zlatan Ibrahimovic, debut  GENIAL în SUA

Apoi, Ibra, după cum scrie gsp.ro “a spus prima sa poveste SF pe pământ american”.

Era minutul 76 si Ibra a egalat cu o execuție uluitoare – șut din vole de la 35 de metri!  Putin mai tarziu,  în minutul 90+1, a adus golul victoriei cu o lovitură de cap din careu, desi era marcat de doi fundasi iar portarul venise in intimpinare.

Delir în tribune, dar și în cabina comentatorilor: scor final Los Angeles Galaxy – Los Aangeles FC 4-3!

In acest moment LA Galaxy se afla pe locul 3 in clasamentul coastei de Vest, la 3 puncte de lider, dar are un joc mai putin disputat.

Urmarit mai jos rezumatul meciului nebun și golurile lui Zlatan Ibrahimovic (reper – 3.20 si 3.55).


Câte zile libere avem de Paște?

 

Share.