Meghan Markle, Prinţesa Diana 2.0 (GALERIE FOTO)

0

Andrew Morton este unul dintre cei mai cunoscuți biografi din lume. Poate cel mai cunoscut. Din portofoliul său fac parte personalități precum Tom Cruise, Angelina Jolie, Prințesa Diana, Monica Lewinsky, Madonna.

Este un scriitor britanic din apropierea Familiei Regale. Stau mărturie biografia Prințesei Diana dar și volumul despre căsătoria dintre Prințul William și Catherine Middleton. Nu este de mirare că opiniile sale despre Meghan Markle, viitoarea soție a Prințului Harry sunt primite cu atenție maximă.

O biografie a fostei actriţe americane Meghan Markle, ce va deveni soţia prinţului Harry al Marii Britanii pe 19 mai, o prezintă pe aceasta ca pe o fiinţă calculată, foarte protectoare cu “brandul Meghan”, care îşi doreşte să devină o a doua Lady Diana, potrivit Mediafax care citează AFP.

În biografia “Meghan, A Hollywood Princess”, scrisă de celebrul Andrew Morton, acesta spune că fosta actriţă în vârstă de 36 de ani din serialul “Costume/ Suits” vrea să devină “prinţesa Diana 2.0”.

Markle, care este celebră şi pentru activităţile sale umanitare, este o persoană calculată şi foarte protectoare cu “brandul Meghan” şi dă la o parte oamenii din jurul ei pe măsură ce nu îi mai sunt de folos, potrivit unor persoane intervievate pentru această biografie, care va fi lansată pe piaţă joi.Morton detaliază în noua carte fascinaţia lui Markle pentru regretata mamă a prinţului Harry, decedată într-un accident de maşină în 1997.

Potrivit biografiei, Markle s-a uitat cu ochii în lacrimi la funeraliile naţionale organizate pentru prinţesa Diana şi a vizionat de mai multe ori înregistrările de la nunta acesteia cu prinţul moştenitor Charles.

Prieteni de familie spun despre Markle că nu era fascinată doar de stilul Dianei, “ci şi de misiunile sale umanitare, văzând-o ca un model de viaţă”. Ninaki Priddy, care o cunoaşte din copilărie, spune despre Markle că era fascinată de familia regală şi îşi dorea să fie “prinţesa Diana 2.0.”

Morton spune că sunt inevitabile comparaţiile cu prinţesa, având în vedere strălucirea emanată şi activităţile umanitare desfăşurate, însă există o diferenţă crucială între timida Diana, care s-a căsătorit cu Charles la vârsta de 20 de ani, şi profesionista de la Hollywood în vârstă de 36 de ani.
dyfashion.ro

“Într-un fel, doamna Markle, mereu aranjată pentru camerele de luat vederi, este femeia la care visa să devină Diana”, a scris Morton.

Potrivit biografiei, Markle este obsedată de imaginea ei. După ce a devenit o actriţă de succes, Markle a renunţat la vechile cunoştinţe – inclusiv la soţul ei, producătorul de film Trevor Engelson, care a ajutat-o în carieră – şi şi-a ales cu grijă noii prieteni.

Markle s-a căsătorit cu Engelson, cu care a avut o relaţie din 2004, în 2011, iar cei doi au divorţat în 2013, într-o perioadă în care Markle avea din ce în ce mai mult succes cu rolul avocatei Rachel Zane din serialul “Suits”.

Morton concluzionează în cartea sa că Markle “va face ca monarhia britanică să fie mai relevantă pentru Anglia multiculturală”.
answear.ro

Înarmată cu o minte ascuţită, sofisticare, frumuseţe şi talent, Markle “va completa pe soţul ei şi augusta instituţie din care va face parte după căsătorie, aducând prospeţime, diversitate şi căldură pe coridoarele reci de la palatul Buckingham”.

Căsătoria prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

avon.ro

Cine se uită cel mai mult la tv?

Share.