Discursul serii. Cu voi ne luptăm! Vă strângem de gât, vă alergăm cu furcile și topoarele ca la 1907!

0

Din când în când cei din Las Fierbinți mai introduc câte un discurs “strong”. Este cazul acestei seri când ne vom întâlni cu un discurs FABULOS.

Discursul serii. Cu voi ne luptăm!

”Ăsta e secolul nesimțirii, nu al vitezei! Mă, vouă nu vă e rușine? Cât o mai țineți așa? Noi am fost generația de sacrificiu, am copilărit fără jucării și fără lumină, ca liliecii, și am mâncat parizer doar duminica pentru a plăti datoria externă a țării. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a țării, să fie clar! Poate pe tine te-a crescut maică-ta cu pandișpan, dar pe mine nu. Și după ce am plătit datoria externă a țării, a venit Revoluția și am făcut o datorie și mai mare ca aia veche pentru că n-aveam de niciunele și ne lua mereu iarna pe nepregătite.”Discursul serii. Cu voi ne luptăm!

“După ce ne-am mai revenit și noi, ăștia care am scăpat cu zile, a venit și criza mondială. Și iar ne-a prins cu pantalonii în vine: datorii la bănci, salarii mici, nenorocire! Acum ce criză mai e? Înțeleg că nu s-a schimbat nimic în țara asta până n-au murit elefanții aia, highlanderii care și pe vremea aia, și acum, s-au descurcat. N-au murit toți, dar nici bine nu le mai e. Acum văd că ați apărut alții, modele mai noi, jigodii full option. Fără mamă, fără tată, ca tine, Vasile! Bă, voi sunteți mai răi ca ăia, pentru că aia măcar se fereau. Și dacă cu ăia n-am putut face nimic pentru că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă! Vă strângem de gât, unu câte unu, vă alergăm cu furcile și cu topoarele ca la 1907.”.
elefant.ro

Autoarea acestui discurs este nimeni alta decât Aspirina, iar destinatar este primarul

Cum se va încheia conflictul dintre cei doi și cine va avea câștig de cauză vedem în această seară de la 20:30, la PRO TV.

Picasso, povestea unui GENIU. Diseară la National Geographic

 


Share.