Discursul Aspirinei a devenit Viral. “Vă strângem de gât, unu câte unu!” VIDEO

0

Discursul Aspirinei a devenit Viral pe rețelele de socializare. Las Fierbinți dovedește încă o dată că nu e numai un serial de divertisment dar și o modalitate de a pune punctul pe I, din când în când.

Despre ce fac primăriile noastre cu banii noștri, despre disprețul față de banul public ți despre noi, fraierii, care ne-am cam săturat este acest mic discurs – o perlă scenaristică dar, să recunoaștem și interpretativă.

Discursul Aspirinei a devenit Viral – TEXTUL

Mă, vouă nu vă e rușine? Cât o mai țineți așa? Noi am fost generația de sacrificiu, am copilărit fără jucării și fără lumină, ca liliecii, și am mâncat parizer doar duminica pentru a plăti datoria externă a țării. Cu copilăria noastră s-a plătit datoria externă a țării, să fie clar! Poate pe tine te-a crescut maică-ta cu pandișpan, dar pe mine nu. Și după ce am plătit datoria externă a țării, a venit Revoluția și am făcut o datorie și mai mare ca aia veche pentru că n-aveam de niciunele și ne lua mereu iarna pe nepregătite.După ce ne-am mai revenit și noi, ăștia care am scăpat cu zile, a venit și criza mondială. Și iar ne-a prins cu pantalonii în vine: datorii la bănci, salarii mici, nenorocire! Acum ce criză mai e? Înțeleg că nu s-a schimbat nimic în țara asta până n-au murit elefanții aia, highlanderii care și pe vremea aia, și acum, s-au descurcat. N-au murit toți, dar nici bine nu le mai e.

Acum văd că ați apărut alții, modele mai noi, jigodii full option. Fără mamă, fără tată, ca tine, Vasile!

Bă, voi sunteți mai răi ca ăia, pentru că aia măcar se fereau. Și dacă cu ăia n-am putut face nimic pentru că eram prea mici, cu voi ne luptăm, mă! Vă strângem de gât, unu câte unu, vă alergăm cu furcile și cu topoarele ca la 1907

elefant.ro

Stirea initiala AICI

Discursul Aspirinei a devenit Viral. Să urmărim decupajul din film – VIDEO

Share.