Pentru prima dată: Țiriac Collection la Noaptea Muzeelor 2018

0

Tiriac Collection, unica galerie auto si moto privata deschisa publicului la nivel european anunta intrarea in programul Noaptea Muzeelor, editia 2018, alaturandu-se astfel listei extinse de muzee si galerii care isi asteapta publicul in weekendul ce urmeaza.

Galeria va functiona dupa program normal in intervalul 18-20 mai, insa acestuia i se va adauga intervalul orar 17.00 – 24.00 in ziua de sambata 19 mai, cand accesul publicului se va realiza in mod gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.
Țiriac Collection la Noaptea Muzeelor 2018

Vizitatorii sunt invitati sa isi delecteze privirile cu exponate unice in Romania si chiar la nivel mondial, in galeria ce reuneste peste 170 de unitati auto si moto istorice si serii limitate de actualitate. Organizarea curenta a galeriei Tiriac Collection propune un parcurs segmentat pe tari de provenienta auto, prezentand astfel relevanta unor state precum SUA, Anglia, Germania, Franta sau Italia in evolutia industriei auto.

Publicul va beneficia in cadrul programului Noaptea Muzeelor desfasurat la Tiriac Collection de o serie de beneficii suplimentare. In acest sens ghizii galeriei vor fi disponibili cu informatii aditionale si inedite referitoare la istoria autovehiculelor expuse.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa descarce in mod gratuit aplicatia pentru telefoane mobile Tiriac Collection disponibila pentru sistemele iOS si Android, utilizand reteaua wifi disponibila de asemenea in sistem gratuit in incinta Tiriac Collection.

epiesa.ro

Țiriac Collection la Noaptea Muzeelor 2018. Aplicații mobile

Cu ajutorul aplicatiei mobile Tiriac Collection vizitatorii au posibilitatea de a accesa galeria cu ghid audio in limba engleza si de a descoperi detalii unice ale expozitiei – precum sunetele de motor sau claxon ale unor anumite masini sau sa urce virtual la bordul unei serii de modele selectate din galerie.

Noaptea Muzeelor aduce la Tiriac Collection si preturi speciale aferente calendarelor de perete Tiriac Collection 2018 si cataloagelor auto Tiriac Collection, in limita stocurilor disponibile.

Publicul va putea utiliza de asemenea parcarea locatiei in regim gratuit.

Ultimul acces in cadrul galeriei Tiriac Collection in seara de sambata 19 mai se va realiza la ora 23.30.

Adresa Tiriac Collection este Calea Bucurestilor nr. 289, Otopeni (vizavi de Aeroportul International Henri Coanda).

 

Testdrive. Noul Suzuki Swift. Mică, mică dar…ridică (GALERIE FOTO)

Share.